fredag den 31. juli 2009

Hvad ska jeg tage med?

Jeg er i gang med at pakke til på tirsdag. Jeg har tænkt mig at købe lidt tøj dernede så jeg vil helst ikke have for meget med. MEN som pige er det godt nok svært at vælge fra.


Det vigtigste er nok bare pas, billet og penge. Men det der rygsæg-rejseri med at købe ALT dernede, det er jeg ikk god til. Er dog lidt bekymret da der igår sprang en bombe i lige præcis den by vi ska bo i, nemlig Palma Nova. Men jeg er fortrøstningsfuld, da det kun skete i forbindelse med et jubilæum og de siger at hvis man blot holder sig fra politistationerne, så sku der ikke ske noget.


I dag har jeg haft min sidste vagt på skejby som fast afløser her i sommerferien. Så imorgen ska jeg bare sove længe!

Har sovet en del i eftermiddag. Det var egentlig ikke meningen. Men sådan her har jeg set ud det meste af eftermiddagen: Under dynen, dejligt.

Nu må jeg hellere komme i seng. Har masser at se til imorgen igen. Ska lige ned og købe nogle ting til rejsen. Nu er klokken også over 3, så jeg må hellere lukke ned nu. Fik forresten løn i dag for 4 ugers arbejde- lækkert. Resten kommer til sept. Glæder mig allerede.

torsdag den 30. juli 2009

Nyt cam, og brug deraf!


SÅ fik jeg så sandelig gang i mit cam! Jeg har taget et par billeder hver dag, både af mig selv og hvad der lige er omkring mig. Og nu når det regner så frygteligt meget i dag (og fordi jeg ikke har overskud til andet) så smider jeg lige et par stykker på bloggen.
Men først vil jeg lige prale af at der i dg kun er 4 dage til jeg tager til Mallorca med Nick. Nøøøhj jeg glæder mig. Har ikke været afsted i tre år.
På lørdag regner jeg med at jeg ska være sammen med Mette og rikke og måske hende malene, som mette kender. Jeg renger med vi ska hygge med nogle lækre cocktails og måske lidt i byen.
Jeg kan simpelthen ikk lade være med at høre White lies og Trapt hele tiden. Hører begge bands så meget at jeg er bange for jeg bliver træt af det til sidst. Men så ska jeg vel bare undgå dem lidt, så kan jeg nok høre dem igen lidt senere. Synes ofte man bare lige har brug for en pause, hvorefter man vender tilbage til "det gode gamle". Men sådan er det jo generelt med mange ting i livet.
Næsten alle (også dem der ikke vil indrømme det) har det bedst med det de kender, og er måske ikke mega optimistiske omkring det nye. Det hænder at man bliver blæst væk af det nye, og at man ikke kan undgå at elske det... Men det synes jeg sker meget sjældent. Det er jo først når radioen har spillet det så meget at man kender det, at man gerne vil høre det igen, ikk?
Bonzai træ i min mors stue

Klæder 29-07


Jeg havde den lille sorte på til min fødselsdag 24-07

Klæder i dag



Svaghed for nattebilleder


Banegården set fra broen

Skal seriøst have skaffet mig en tripod hurtigst muligt, jeg gerne vil have nogle af nattebillederne lysere. Det giver sådan en magisk lys.

søndag den 26. juli 2009

Gaver, støvler, og tømmermænd!

Så er jeg tilbage i Århus efter en hel uges ejstrupholmer-hygge! Torsdag tog Mette og jeg godt nok til Århus et smut, for at holde min fødselsdag når kl. slog tolv! Men ellers har jeg været i ejstrup.
Tirsdag valgte jeg at give mig selv en gave: en tatovering jeg har ønsket mig i to år. Jeg havde en i forvejen, men den er knap så betydningsfuld som den nye. Og den er rigtig flot.

Onsdag slappede jeg af, og plejede min vedvarende forkølelse.

Torsdag i Århus: Vi startede med at købe en kjole til mig som ville feje Nicks ben væk under ham om fredagen;-) derefter spiste vi kinesisk og tog hjem til mig og delte tre flasker vin inden vi tog på Hr. Bartels for at nyde cocktails. Vi var dernede kl. 00.04 og så gik det ellers løs. Vi blev der til kl. 2 hvorefter vi mødtes med nogle af mettes drenge. De ville videre i byen så vi fulgte efter.
Vi endte med at tage hjem kl. halv fem med en durum i hånden heh.

Vi kørte hjem dagen efter, hvor jeg blev modtaget af familie med gaver og sang. Nick gik sammen med de andre for at give mig den bedste gave jeg nogensinde har fået. Et Canon D350 spejlrefleks kamera. Jeg blev så glad at jeg tudede heh.

Om aftenen holdte jeg fødselsdag, hvor jeg så en masse dejlige mennesker.

Det blev en rigtig hyggelig men lidt vild fest, hvor folk først gik i seng kl. halv fem-fem. Ingen tog i byen, men blev til det sidste. De fleste gik hjem og resten overnattede.

Igår var alle fuldstændig ødelagte, men på en eller anden måde, fik vi os alligevel taget sammen til at få lidt gang i den igen. Vi endte på rosen denne gang, men ingen blev synderligt fulde, så det gik stille for sig med at snakke med en masse mennesker, og danse lidt.

3 dages fødselsdag er hårdt, men en rigtig dejlig måde at slå fast, at man altså nu er blevet lidt ældre.
Nu er jeg altså vendt tilbage til Århus for at arbejde en uge mere. Og derefter tage en afbudsrejse mod varmere temperaturer med Nick.

Jeg har hentet mine støvler på postkontoret, og her er billederne. De er MEGET høje, men jeg skal nok bare lige øve mig lidt i at gå med dem. Synes virkelig de er fede!








mandag den 20. juli 2009

Today


Jeg vågnede i morges på min første dag i min ferieuge og er - SELVFØLGELIG- blevet syg. Har åbenbart åbnet mit vindue i søvne i nat , og har derfor sovet i træk resten af natten.
Så det er blevet til ondt i ørene, forkølelse osv. Nice, lige når man har fået ferie hva. Fuck noget lort.


Når jeg føler mig slasket har jeg også meget slasket tøj på:
Ikke det mest charmerende, men behageligt, det er det!
Mine nittestøvler er ikke kommet endnu. De ligger stadig på det internationale postkontor i Kbh, fordi de først vil have en kvittering på mit køb af varen. Det sendte jeg til dem i tirsdags, og har så ikke hørt noget siden. Jeg tager hjem til de gamle i aften og derfor kan jeg ikke tage imod dem resten af ugen HVIS de kommer med posten... Øv bøv.
I eftermiddag ska jeg slæbe mit forkølede korpus ned i byen for at sige farvel til mette, der rejser til schweiz imorgen tidlig. Og i aften ska jeg med tøserne ind og se sorte kugler. Det bliver godt.
Ska have alle mine ting med derind, fordi jeg ska tage toget lige bagefter.
Desuden bliver jeg jo tatoveret imorgen, og det glæder jeg mig satme til!!! Har jeg godt nok ventet længe på.
Tror jeg vil drikke lidt mere te, og se lidt mere fjernsyn. Måske hjælper det på helbredet hehe.
Det regner heldigvis idag. Så går jeg i det mindste ikke glip af det gode vejr. Håber bare jeg er på toppen igen på fredag til min fødselsdag.

fredag den 17. juli 2009

Nyt køb + det jeg har på idag

Nick har været her de sidste to dage fordi vi havde årsdag i onsdags. Vi havde godt nok valgt ikke rigtig at gøre det store ud af det, men sammen, det skulle vi da være. Vi var ude og få lidt kinesisk mad på Joye og det var virkeligt en succes. Det var super god mad, og så var det billigt. Vi sla med 50kr r mand for to store retter og to kildevand.
Så gik vi lidt rundt i byen, og købte to guldøl, satte os ned til åren, og snakkede i halvanden time. Bagefter gik vi hjem og faldt i søvn til en film kl.23. passede mig fint, da jeg jo skulle arbejde torsdag morgen kl. 6.30. Dagen efter sku vi ned i byen og bytte hans jakke til en anden størrelse, men da de ikke hvde den rigtige, fandt han noget 3 andre ting han kunne få for samme pris. Og han så ovenud tilfreds ud på hjemvejen, så jeg går ud fra han var glad for gaven. Dejlige dage bortset fra arbejde.
IDAG har jeg en fridag. Den vil jeg bruge her på bloggen, tegne blytegninger, og læse nogle tyske aviser for at holde det hele i gang lidt endnu.


Desuden har jeg spurgt rikke om hun vil med ind og se Bliglad i Tivoli i aften, men ved ikke om hun ska arbejde. Hun har hvert fald ikke svaret endnu. Kasper har dedikeret al sin fritid 100% til sin eksamen i næste uge, så han kan nok ikke. Måake har jeg også lidt mere brug for en alene dag.

Var jo også ude og høre jazz med Pernille igår, og vi kom lidt sent hjem så jeg har sovet rigtig længe idag. Dejligt.

HER er hvad jeg har på idag:

Og denne skinnende bluse købte jeg i Carlings igår sat ned fra 299 til 49,- og det kunne jeg jo ikke modstå. Den bliver rigtig god til mange ting. Selvom den er gennemsigtig. Det handler jo bare om at tage en tubetop på indenunder, eller bare lade være. Det er jo trods alt sommer;-)

1 shirt, different accesories:


Og her med shorts og mit armbånd med kæder og ring.



Nu vil jeg have lidt frokost, og så læse det der tysk. Øv.
Hyg!

lørdag den 11. juli 2009

Body chain change!

Fandt ud af at løsningen med læderstykkerne ikke var den fedeste. Så jeg har sat et armbånd i til at forbinde kæderne på ryggen. Det ser meget bedre ud!



Har lige snakket med min mor i en halv time. Savner hende ret meget, har snart ikke set hende i en måned. Trænger måske lidt til at komme hjem og være lidt. Men arbejde arbejde arbejde først. 5 dage til, så har jeg fri i en uge! Ja tak. Hun giver Nick noget mad med som hun synes jeg sku have, nu når jeg sørger for kost og logi til dem fra i dag til mandag. Ham og mark kommer nemlig og besøger mig i anledningen af jazzfestivalen. Og så ska vi i byen i aften med Rikke og de andre tøser. Lang tid siden jeg har hygget med brormand og generelt bare set ham. Så det bliver fedt.


Glæder mig vildt meget til de kommer. Det er jo sjældent jeg har besøg hjemmefra, bortset fra nick selvfølgelig.

Nå, jeg ska finde ud af hvad jeg vil have på i aften. Til dem fra Århus, husk og nyd den gode musik i weekenden og resten af ugen. I ska vente et år på det kommer tilbage hvis i misser det heh. Hyg!

onsdag den 8. juli 2009

Body chains - DIY

Har set rundt omkring i bladene at body chains nu kommer frem. Jeg synes simpelthen at de er SÅ fede, da de bare kan pifte en ret kedelig top på nul komma fem.



Jeg har lavet et late night project her inden jeg ska i seng, og endte med dette resultat:





Jeg har brugt 4 halskæder, 1 armbånd og to smalle stykker læderbånd.






Det er ret nemt, og når man forbinder de fire kæder så de passer rundt om kroppen er man allerede godt på vej.



Det var lidt svært at tage et billede af ryggen, men takket være selvudløser kommer billedet her:


Og så kom jeg i tanker om et super fedt armbånd som jeg fik af min mor engang. Hun har selv brugt det da hun var ung.



Den er også med kæder, hvilket virkelig appellerer til min rå side. I loooove it:





Jeg må hellere komme i seng nu. Jeg glæder mig godt nok til weekenden. Min bror, hans ven og nick selvfølgelig kommer og så ska vi til jazzfestival og i byen med de andre tøser fra byen.


Har egentlig været lidt glad for regnen de sidste dage. For det får en til at tænke lidt mere... I hvert fald mig. Og så er temperaturen også lidt mere udholdelig.



Godnat her fra Århus

mandag den 6. juli 2009

De sidste par dage

har været ret hårde. Altså weekenden... Den har egentlig kun stået på arbejde og for lidt søvn.




Torsdag-fredag havde jeg fri, og nick kom på besøg. Dejligt. Torsdag tog vi på stranden alene, og Fredag var vi på Moesgård strand med Rikke, hvilket var mega varmt, men mega hyggeligt.


Han tog hjem igen fredag aften, da han jo sku hjem og lave videre på huset (det går LANGSOMT fremad)... Godt det ikke er mit hus, for det ligner Jerusalems ødelæggelse lige nu.

Nå men det var nogle dejlige fridage, med meget søvn på trods af varmen. Så gik det løs med arbejde fra kl. 6.45 lørdag, søndag og igen i dag. Søndag aften ringede N fra arbejde dog, og sagde at jeg var nødt til at melde mig syg mandag morgen fordi jeg sku drikke drinks med hende om aftenen. Heh, jeg tog så derover, men kom alligevel op kl. 5.45 for at møde 6.30. Det var hårdt i starten, men da jeg ikke var fuld dagen før, var jeg kun træt og ikke dårlig. Man ska sgu bryde den traditionelle søndagsrytme ind imellem, og det valgte vi så at gøre. Man skal vel leve livet lidt ud over det sædvanlige... når man nu kan;-)
Søndag da jeg kom hjem fra arbejde nåede jeg endda at gøre hele hytten ren, og tage på loppemarked i en time, hvor jeg fandt disse fantastiske smykker:


Ørenringe til 20kr!



og denne smukke statement halskæde til 30 kr!
Elsker at der er lidt afrikansk over den.



Jeg fandt også en gammel lysestage. Kan jo godt lide at tingene har det fine gamle look.


Desuden har jeg brugt 700kr af min løn til at købe et par fine ankelstøvler på ioffer.com. De er en anden udgave af Christian Louboutin's Ariella boots med nitter, og er derfor meget billigere end de originale. Jeg synes de er rigtig fine hvis man mixer med noget feminint eller lyse jeans så man ikke kommer til at se for goth ud (hvilket jeg har lidt tendens til pga. mit mørke hår).


Her er de, og der er kun 6 dage tilbage til de kommer! Jeg ledte egentlig bare efter almindelige ankelstøvler med nitter på, og så dukkede de frem, hvorefter jeg fandt ud af at det var en kopi af Christian Louboutin. Det er jeg egentlig ligeglad med, da jeg nok aldrig vil få råd til de ægte. Hvert fald ikke som studerende.
Har været lidt i det nostalgiske hjørne i dag. Nok pga. regnen. Har tænk meget på fortiden og fremtiden, og hvad jeg laver nu. Og at jeg MEGET gerne snart vil i gang med at tage billeder igen. Problemet er bare, at det kamera jeg gerne vil have koster ca. 8.000 mindst. Så der skal lægges en del til side.
Nå, nu vil jeg i seng, ska jo tidligt op imorgen igen. Kæft jeg glæder mig til jeg har fri i uge 30!
Hygge derude