mandag den 30. november 2009

Cowboyskjorten... snøft!


Øv jeg savner min cowboyskjorte. Smed den væk i byen en dag, da jeg mente jeg var bedre uden besværet med at slæbe rundt på den. Så dumt så dumt så dumt.... Imorgen har jeg besluttet mig for at gå ned og købe den monkistrik jeg ikke kan lade være med at tænke på;-) I dag har jeg nemlig købt seks julegaver, så lidt må jeg vel godt bruge på mig selv hehe.

Kort og kedelige blogging i aften guys.. sorry

lørdag den 28. november 2009

Monki og Weekday - Åbningsfest i Århus!



Så skete det endelig! Monki og weekday kom til Århus. De havde åbningsfest igår1 Mig og et par stykker af mine piger ville hen og tjekke butikken ud, men da vi kom til butikken, var åbingsfesten, til vores store overraskelse, KUN for inviterede... Hvorfor? Spørger jeg så barelige!!! Monki har altid haft et godt ry i mine ører, så jeg blev faktisk ret skuffet og ret sur, da jeg så det kun var inviterede (og meget fulde) bloggere og andre vigtig-folk der måtte komme ind.

Vi 4 fik dog lov at komme ind alligevel, fordi vi kun var os fire, og fordi vi turde henvende os til hende der stod i døren (der i øvrigt snakkede engelsk????????) Det var alt sammen med fint at se butikken, men man fik jo ikke rigti lov til at se andet end fulde mennesker der rendte rundt og spildte på tæjet... Not cool, tænkte jeg egentlig.

Vi følte os egentlig ikk særlig velkomne, så vi smuttede hurtigt igen.

Jeg synes egentlig godt de kunne have holdt den lukkede fest FØR tøjet kom ud i butikken. Eller også skulle det bare have været en slags reception hvor alle kunne få lov til at komme ind og kigge lidt. Jeg havde egentlig regnet med jeg skulle købe mit første stykke Monki-tøj den aften, men det havde man da slet ikke lyst til, når der rendte fulde mennesker rundt og nærmest sad ovenpå tøjet.
Det havde sikkert været meget fedt hvis man var en af dem der havde været på listen, men synes aligevel det var lidt underligt, at de holdte deres kunder potentielle udenfor.



Vi tog hurtigt videre ud i Århus by night arrangementet og jeg endte da også med at købe en lille ting ellet to. Nemlig de par strømpe bukser jeg havde ventet på skulle komme! Et par prikkede som bliver ret frække at have på her til jul tror jeg. Og de blomstrede er bare rigtig fede! 2 par for 70 kr, det er da et tilbud man ikke kan sige nej til.

Nå, jeg må løbe, jeg ksa nemlig op til schweizer mette og se andens nye show, mens vi får gløgg og æbleskiver - mums!

torsdag den 26. november 2009

Busy busy world!

Jeg er ked af at jeg har været så dårlig til at opdatere herinde. Sandheden er at jeg er meget dårlig til at tage billeder af mit eget tøj til hverdag. Jeg tager faktisk billeder af alt muligt andet i stedet, hvilket gør dette mere til en foto blog end en blog over min stil og hvad jeg går efter. Jeg tror måske ikke jeg vil sætte bloggen i boks, for jeg skriver om meget forskelligt og lægger mange forskellige billeder ud.

Så nu vil jeg stoppe med den dårlige samvittighed, og bare poste eller skrive hvad jeg har lyst til, uden at tænke på om der har været noget moderelateret i lang tid eller ej.



Er efterhånden træt af at jeg er nødt til at bruge mig selv som model til sådan nogle billeder, så jeg blev rigtig glad da en af mine veninder spurgte om jeg ikke ville tage nogle boudoir billeder af hende til sin kæreste. Det ville jeg selvfølgelig gerne. Jeg viser dem selvfølgelig ikke her (kun vis jeg får lov en dag), da hun er lidt blufærdig.
Men de blev virkelig gode!!!

Lige i tiden er jeg ved at drukne i synopsis og tyske opgaver der skal afleveres inden eksamen. Desuden skal titlen på mit bachelorprojekt indleveres d. 1. december Arrrg! Men mon ikke det går alt sammen.

En anden grund til at jeg ikke poster så meget herinde er fordi min computerskærm er gået i sort. Så jeg er nødt til at bruge mit fjernsyn som ekstern skærm. Rigtig træls, men så har jeg hvert en undskylding for at købe en ny efter jul.







Til jul har nærmest ikke ønsket mig andet end bøger og gavekort til tøj butikker så jeg kan forny min garderobe i januar hihi


Jeg må videre med det tyske. NU skal jeg simpelthen i gang.Temaet for billeder har i dag været de gule aftenfarver

søndag den 8. november 2009

søvnunderskud og brugskunstsudstilling

Har været på arbejde denne weekend. Så nu er jeg træt. Igår lavede jeg intet da jeg kom hjem, men i dag var jeg til udstilling af brugskunst i ridehuset. Meget spændende og rigtig mange smukke ting, især smykkerne! Hvis man ville købe noget var det selvfølgelig dyrt. Jeg fandt en rigtig lækker ring og en halskæde, men til sammen løb det op i 6000 kr, så... det er langt fra SU venligt. Jeg har ikke rigtig købt nogle nye ting, men vil lige fremhæve mine kære kære støvler med snøre. Er så glad for jeg købte dem for et par år siden. De har egentlig ikke været brugt så meget, men det bliver de nu!


 Udover det er jeg bare super træt! Jeg var lige ved at falde i søvn allerede kl. 19. Der er også en masse deadlines der skal nåes inden de næste uger er omme. Først, valgfag til 6. sem., andet: Synopsis emne, tredje: Bachelorproject emne og titel. Damn der er meget jeg skal nå...

Mega stress.. Og julegaveindkøb selvfølgelig, som jeg iøvrigt slet ikk har råd til.

Og så savner jeg Nick og min familie lidt...

Nat nat til natteravnene

tirsdag den 3. november 2009

vinter med strømpebukser og blød rock?

Nok er det ved at være vinter... Men det betyder ikke at man skal til at være kedelig. Jeg plejer ikke at være så god til at bruge strømpebkser, da jeg jo generelt er mest til bukser... Men det skal der altså laves om på.
Jeg har fundet mine sorte støvler frem fra gemmerne. Jeg havde fuldstændig glemt at jeg havde dem.

I sidste uge jagtede jeg genbrugsbutikker rundt for at finde et par oldschool brune vinterstøvler. På trods af at jeg ikke fandt nogen, faldt jeg over denne fantastiske skjorte til 50kr!


Jeg har ikke noget make up på i dag, hvilket gør at jeg ser ret kvæstet ud, sorry.

De andre billeder er bare andre ting jeg vil prøve her i det mørke efterår. Selvfølgelig med min kæmpestore vinterfrakke udenover.



Denne kjole er en Munthe jeg har lånt. Den havde jeg på i lørdags til min fars 50-års fødselsdag.

Man kan åbenbart alt med strømpebukser og ankelstøvler hehe.

Og til jer der godt kan li' rockmusik vil jeg gerne anbefale Trapt til de kolde vinterdage. Hør deres sang 'Echo' her

Vil også gerne give en heads up til folk der er helt vilde med White Lies, og eksempelvis The Smiths... Her er Nemlig et band der er lidt i samme genre. Bandet startede med kun at hedde Didium, men hedder nu Didium & the Black Bonnie Picture og kan høres her. Man kan selv skifte sang hvis man scroll'er ned.


Forsangeren har en rigtig dejlig stemme og kan også få en vinterdag til at lyse lidt op.

Nu vil jeg lave de sidste skoleting inden imorgen. Nat nat derude.