lørdag den 30. januar 2010

December pictures







Alle billeder er taget af mig. Jeg har rettigheden til disse billeder, og må kun bruges af andre ved tilladelse fra mig.

-All rights reserved


Har arbejdsweekend så jeg er rigtig træt... Nat nat

onsdag den 27. januar 2010

hmm maybe I've lost some weight???

I fredags da jeg skulle mødes med tøserne var der sgu 4 af dem der spurgte om jeg havde tabt mig. Jeg har jo ingen vægt så jeg har faktisk ingen ide om det...

Jeg har dog ændret lidt i mine vaner... Når jeg har været nede og træne (step eller andet) så har jeg ikke engang lyst til en kæmpe stor aftensmad når jeg kommer hjem. Jeg har lyst til noget frisk frugt eller juice eller noget. Derfor er jeg begyndt at lave smoothies når jeg har været i fitness..

Jeg blender dem altid med is eller frosne bær, da jeg ikke kan lide dem lunkne.

I den jeg har fået til aften er der bærsymfoni (med blåbær, hindbær, skovbær osv.), 1 frossen banan, ½ grape, 1 æble og lidt vand. Den er meget god, og bananen gør den ret sød, så man behøver ikke tilsætte noget. Mmmmmums.



in the making







yndlings accesorie: Sølvhalskæder og masser af dem!



årets første buket til lejligheden


Her til aften har jeg bare været til step, syet forhæng til min tøjreol og tegnet lidt.
De sidste dage har været ren afslapning næsten... Er fuldstændig bumbet efter denne eksamensperiode. Så lige nu chiller jeg til 'the good wife' og regner med at tjekke noget musik ud bagefter... Stille og roligt.

Imorgen skal jeg til Horsens og besøge Mette. Vi tager nok ned og ser håndbold på Hekken, men det skal også bare være en rolig aften, da min konto vidst ikke tillader andet hehe..

Hygge derude

tirsdag den 26. januar 2010

way too perfect

Hmm perfekt dag med lejlighedssøgning, køb af smykker til mor og bror, og afslapning. I aften skal jeg med Mette ned på Escobar og kigge. Sickseed spiller dernede, men det er ikke så meget derfor. Det er bare fordi det er lang tid siden...

Vil virkelig gerne flytte lige nu. Har kun en etværesles lejlighed og jeg synes efterhånden det er ved at være alt alt for småt. Jeg vil gerne have et separat soveværelse.. Så jeg leder og leder og leder.. Har desværre 3 mdr. opsigelse, men det kunne vidst reguleres hvis de kunne finde en ny lejer hurtigt.

Nå, jeg vil til at være færdig. Skal være hos mette om en halv time.
Lige et billede på vejen.

Synes egentlig disse piger er meget fedt klædt på.



onsdag den 20. januar 2010

more more more








 end of the night

here we go again


Fredag aftens klæder... Ikke noget særligt

Og her, den nye og MEGA fede tee fra weekday.



Er virkelig glad for den...

Det var i øvrigt rigtig hyggeligt hos kasper i dag. Vi gik en tur og drak noget te. Det er i øvrigt ret begrænset hvad jeg har fået lavet på mit synopsis forsvar idag... Tror det er fordi jeg har en forestilling om at det nok skal gå... Eller det håber jeg da. Det er jo kun et 5 points fag, hvorfor jeg ikke forstår man ska forsvare sine opgaver... Stupid.

Og et billede ved åen ved ejstrup sø som afslutning




just laugh about it

Der sker så mange dårlige ting for så mange folk. Når det er de store ting, kan man nærmest ikke andet end bryde sammen eller lukker sig selv inde. Men er det de små ting, der ikke vælter ens verden, kan man ikke gøre andet end blot grine af det og alle de kynikere der slantre rundt som om de ved og ejer alt.

Sådan en mødte jeg i fredags... Det betød nærmest appocalypse i mine øjne. Det resulterede i gigantiske skænderier, tårer og hårudrykkende udtalelser. Det lyder nok mere dramatisk end det fuldemands-skænderi det egentlig var, men det var virkelig forfærdeligt, og jeg har ikke brug for at gøre det godt igen, eller nogensinde at se ham. Og sådan har han det vidst også med mig. Thank god.
Det er vidst bedst vi bliver i hver vores verden. Jeg griner bare ad ham... For det var en af de små ting...

I dag skal jeg sådan set bare læse... Har jo en synopsis jeg skal op og forsvare på mandag. Skal mødes med Kasper kl. 16 til en kop kaffe. Stille opg roligt. Medmindre han overtaler mig til at tage i byen en onsdag.


De billeder jeg har taget i weekenden er for store til at uploade så jeg skal lige have lavet dem om til et andet format inden de kommer herind. Men de kommer...

Nu vil jeg hjem til Århus og have kaffe med kaps. Hygge

mandag den 11. januar 2010

beautiful chanel tats - and the rockin' keeps on rollin'

Som flere bloggere allerede har nævnt, brugte Kar Lagerfeldt fake tattoos under sit seneste modeshow. De bliver snart langeret i forskellige butikker til ca. 49 pund pr. stk. Her er nogle af dem:



Jeg er personligt helt vild med dem til højre i dette billede





De er ret rockede og grunge agtige, hvorfor jeg selvfølgelig godt kan lide dem... Sjovt at det rockede look kan blive ved med at komme frem på catwalken.

Idag har jeg haft min sidste 12-timers eksamen i Wissenschaftsrhetorik. Det gik ikke helt efter planen, da jeg brugte meget længere på produktteksten end jeg havde regnet med.
Men det var den sidste, og nu vil jeg se en film. Har hentet filmen om Don Juan Demarco med Johnny Depp. Jeg har nemlig aldrig set den..

Hm jeg håber godt nok jeg kan få taget en masse billeder de næste par dage. Der er nemlig to uger til min næste eksamen, som er mundtlig. Det er et forsvar af en opgave, men det går nok. Det er nemlig på Engelsk, så det er dejligt.

Faldt forresten over noget sjovt på hm.com. De er begyndt at publicere reklamer med bodychains som jeg lavede et indlæg om for laaaang tid siden.


Synes faktisk denne her er ret fed. Men måske skal jeg nøjes med at gå med min egen igen til sommer.

Hyg jer

søndag den 10. januar 2010

Hyggeaften

I dag har jeg været ude og tage billeder. Jeg fandt et hus der mindede lidt om et ungdomshus. Det var blevet smadret af de unge der holdt til dig, fordi de var blevet smidt ud derfra af myndighederne. Så jeg luskede rundt derinde i dag, da døren var hevet af og alle vinduer var knus, hvilket gjorde det ret nemt at komme ind. Viser kun få billeder derfra, resten skal gemmes til privat brug.







Her til aften har jeg sat orden i mine tyske noter til min skriftlige eksamen imorgen. Den starter kl. 8.15 og slutter 20.15. Og bagefter skal jeg kun se film og intet andet. Desuden har jeg prøvet at finde på noget at bruge de farvede sukkerringe til, som jeg har til at ligge. Der er virkelig mange, og kan ikke rigtig smide dem ud, for jeg har på fornemmelsen at jeg en dag finder på noget skægt med dem... Desuden et lille hyggeligt billede af den venstre side af mit badeværelse. Den anden side består kun af brusekabine og toilettet, hvilket er knap så spændende. De lys der står derude er duftlys, med chokolade duft. Det er bare skønt at have dem tændt om morgenen når man er ved at gøre sig færdig.








Det er gået lidt bedre med humøret i dag. Var lidt sur sidste gang jeg skrev. Tror det er fordi jeg efterhånden kan se en ende på eksamenerne, og fordi der venter mig en dejlig weekend med en julefrokost om fredagen, en 24-års fødselsdag om lørdagen og et besøg af kæresten søndag og mandag (altså i næste uge). Mandag skulle det måske sne igen, så der ska vi nok ud og nyde det hyggelige men kolde vejr.

Glæder mig egentlig bare til at komme i gang med 6.sem. så jeg kan komme ud og opleve noget bagefter. Er lidt træt af skolebænken, og synes ikke jeg får taget de billeder jeg har lyst til. Men det er der jo kun én der kan gøre noget ved.

Godnat folkens

fredag den 8. januar 2010

break stuff

Har ikke lyst til at skrive så meget i dag... Er i ret dårligt humør, og hører lidt for meget af limp bizkits gamle album...



Men her er dagens klæder og et nærbillede af mine nye støvler til 150,- ( minus %50 i h&m, ja TAK!)


tirsdag den 5. januar 2010

hjemmehygge og træthed








Denne helt perfekte blazer havde jeg på nytårsaften og jeg har en fornemmelse af at jeg kommer til at bruge den rigtig meget. Den er faconsyet og har det perfekte længde!



Har prøvet at finde et billede af mig og min kæreste, hor det er lykkedes os begge to at se nogenlunde fornuftige ud i hovedet... Men det kunne jeg ikke. Så jeg var nødt til at gå på kompromis med mig selv, og valgte at lægge det billede ud, hvor nick er pæn, og hvor jeg selv ser direkte dum ud. Mener jeg er ved at sige til ham at han ska kigge ind i kameraet... Kæft hvor er jeg glad for ham!


I aften har jeg lavet kartoffelsuppe med hakket ruccola salat som pynt, drukket smoothies, læst op til tysk eksamen, og fået mig en lur fra 19-20.30.. rigtig hyggeligt. Er dog mega træt efter arbejde idag, så jeg tager et bad og hopper i seng nu.





Nat nat derude

lørdag den 2. januar 2010

new years' eve and a bottle of jack

Rigtig rigtig fed nytårsaften! Det hele begyndte med madlavning á la Rikke, Mette og Mia og det gik ovarraskende godt! Alle kunne li' maden, og bagefter tog vi hul på de lidt hårdere sager. Puha der blev drukket mange flasker sprut og en god håndfuld lækre strawberry daiquiries! Mums..

Nytårstøjet var dog lidt mislykkedes, da jeg overhovedet ikke kunne finde nogle af de ting jeg havde udset mig i h&m. Det var en rigtig dårlig butik de havde i den pågældende by, så jeg var virkelig skuffet da jeg kun kom hjem med et par strømpebukser og en top... ingen kjole!

Men jeg løste det ved at tage en nederdel på i stedet, selvom det slet ikk var lige så festligt som det andet jeg havde tænkt mig.

Men aftenen var en succes og vi havde da også fuldt hus. Det tog så også 3½ time og rydde op efter folk dagen efter. Sidste mand gik kl. 9.20 om morgenen, og derfor stod jeg først op igen kl. 16 hehe.

palliettop og stømpebukser fra h&m, nederdel - vintage, blazer fra mesage



Et mindre appelsinfrit billede af mig under løjerne

Imorgen tager jeg tilbage til Århus for at købe ny computer og for at komme til Comedy showet på entré scenen. Det glæder jeg mig mega meget til!