torsdag den 27. maj 2010

Damn!

Det kommer til at regne på søndag midt i jelling festivalen. Det er virkelig ærgeligt, for det er den dag der er det bedste musik, og derfor den dag jeg har købt billet til. Hm ville ønske vejret overrasker os og bliver lige så fantastisk som sidste år alligevel.

Men pga. prognoserne er jeg på jagt efter et par billige gummistøvler jeg kan tage med. Der var jo ingen grund til at købe nogle sidste år.

I dag kommer til at gå med at pakke til jelling, et vejledermøde med min BA-vejleder, en tur på biblioteket og fødselsdagsfest hos troels i aften. Vi har simpelthen købt den fedeste gave til ham, så jeg forventer at han bliver rigtig glad!

Imorgen skal jeg tidligt med toget hjem til nick for at ordne de sidste ting og skaffe et telt til weekenden. Tror bare vi kører i harald nyborg og køber noget billigt.
De andre drenge tager afsted idag, men det har jeg hverken billet eller lyst til.

Har betalt en halv måneds husleje i dag for at reservere det værelse jeg får fra d. 15. juni. Glæder mig så meget til at flytte!

NU vil jeg til vejledermøde.

Hav en god weekend


Fotograf: Anja Frers



GB: I have to get hold of some wellingtons for the festival I'm attending this weekend... since rain is on the program:-(  Moreover, today I'm going to meet my BA-supervisor, going to the library and enjoy a nice birthday party with the friends form college. I also have to pack for the weekend for which I'm still lacking the possession of a tent. Hmm, hope it's gonna work out despite the rainy weather.

I nice weekend to all!

lørdag den 22. maj 2010

Finally! Leather jacket from Missselfridge.com

Så kom den endelig. Jeg vågnede i morges fordi posten ringede på for at aflevere min bestilling fra missselfridge... den er virkelig fed. En lækker koksgrå læderjakke. Og den passer perfekt! Jeg hader de små kosrte jakker der er in lige nu, så jeg valgte selvfølgelig en der gik ned til buksekanten i stedet. Og så kostede den kun 430kr med porto!

Her er den:






GB: Just wanted to show my new leather jacket that just arrived today. It fits perfectly, so I'm pretty stoked about it. It's ordered from missselfridge.com, which has loads of other cool leather jackets. I bought this one for 45£

torsdag den 20. maj 2010

Forever LouLou ...

er et nyt mærke jeg har fundet i Message. De laver mange forskellige men meget feminine ting både kjoler, toppe osv. Jeg fandt en kjole i butikken i dag som jeg skal have på til Helles fest på lørdag. Den er gennemsigtig, så jeg skal have en lang tubetop på indenunder.

Der er smukke folder foran ned langs kjolen og forneden folder den også rundt om, sådan at der kommer et ekstra lille 'skørt' som afslutning på kjolen.

Jeg tror jeg bliver rigtig glad for den... Også om 3 år.

Kjolen kostedekun 270,- da jeg får studierabat på 10%


Udover at jagte kjoler i 5 timer har pernille og jeg været på ´minimum, minus og superdry lagersalg (hvor vi fandt absolut intet!), spist is ved åen, gået tur nede i byen og spist kinesisk på min yndlingsrestaurant Kowloon, med fantastiske retter til 40kr!

Imorgen skal jeg ligge i botanisk have hele eftermiddagen sammen med dem fra uni, spille spil og nyde det gode vejr. Og bagefter skal jeg grille med pigerne fra gym. Så det bliver en skøn dag!

Jeg ved at Henk (min mors kæreste) også har fødselsdag imorgen, men da jeg ikke kan være to steder på én gang får han lige en hilsen herinde. Tillykke med fødselsdagen imorgen Henk! Og så får du selvfølgelig også et opkald og en gave!

Jeg vil i seng nu, for jeg skal til stram-op i fitness kl. 9 i håb om at kunne blive bare lidt klar til bikinien;-)

Hygge!




GB: Today I've spent the majority of my time chasing dresses all over the town with my friend. Finally i bought this black beauty from 'Forever LouLou' in Message. I will be wearing it on saturday at my friend's party. It's weired spending an entire weekend without my boyfriend, but that's how it is being with an army boy. Tomorrow I will be outside in the great weather with my friends all day.
But now, I'm off to bed 'cause I have to go to the training centre at 9am...

Nighty nighty

søndag den 16. maj 2010

Summer combos

Har kedet mig ret meget i aften. Så jeg begyndte at mixe noget tøj som jeg muligvis vil bruge en del til sommer. Det er ret simple kombinationser, og jeg har en klar favorit....







That's all folks!




GB: Tonight I've been bored with myself. So I pulled out some cloths and made a lot of combos for the summer... That's pretty much what I've been doing today, except for napping and watching tv.
Tomorrow I'm gonna cook a great dinner with rikke. Looking forward to it since I haven't seen anyone since friday afternoon.

Goodnight to everyone

lørdag den 15. maj 2010

Charming pictures and a lace bustier

Stemningsbilleder fra igår...








Bustieren er blevet afbleget så den nu er sart ferskenfarvet i stedet for lyserød som før... Perfekt under en skjorte eller med vest som her.

Synes billedet er pænt uden at være for vulgært. Desuden er det sådan nogle billeder jeg elsker at finde på nettet, altså dvs. billeder med blonder og romantiske undertoner.

I dag har jeg malet det nye bord jeg har købt. Den er blevet malet i en gennemsigtig hvis farve, så man stadig kan se træet struktur under farven.

Har også modtaget lejekontrakten fra den nye udlejer i dag, og ud fra den viser det sig at jeg allerede kan flytte ind om en måned i stedet for om to mdr. Så nu skal jeg have ringet til mine nuværende udlejere for at få rykket flyttesynsdatoen endnu en gang. Håber det kan lade sig gøre at foretage flyttesyn sidst i juni, så jeg slipper for at betale dobbelt husleje i Juli måned. Håbe håbe håbe!

Skal arbejde igen imorgen, så jeg skal tidligt i seng i aften.

Nick og drenenge er i Herning for at se OA (Odense Assholes)... De er sgu skøre at de vil høre på sådan noget hehe.

Godnat til alle!




GB: Just a few photos that recap the mood last night. Today i have painted the new table and received the new contract for the room i am gonna rent from next month. I am SOOO looking forward to it. It's a great neighbourhood.
Well, gotta work again tomorrow morning, so I'm heading for the pillow about now.
Sleep tight.


- Out

fredag den 14. maj 2010

The time traveler's wife

Jeg er lige blevet færdig med at se denne film, og den var faktisk så god at jeg sad med en lille klump i halsen da den var færdig.

Det er lidt en chick flick, men også lidt et filosoferende drama, da den spekulerer i tidsrejser osv.

Den er virkelig god, romantisk og til tider meget sørgelig, men kan kun anbefales varmt.

Disse billeder fanger historien i store træk:


Desuden har jeg taget nogle billeder for nylig, som jeg regner med at lægge ind imorgen. Det er bare nogle stemningsbilleder...

Nu vil jeg i seng. Jeg skal op kl. 5.40...


Lige lidt aften-hygge-billeder jeg synes er smukke.

Desuden ville jeg da gerne have et soveværesle som dette (bortset fra det udstoppede dyr)....



og en træhytte som denne....

Billeder er snuppet fra Mi Confesions inspirationsblog

Nat nat herfra




GB: I just finished watching The Time Traveler's wife! A wonderful, dramatic but sad movie i clearly recommend everyone to see. The pictures recaps the story pretty well. The last two photos is just pics that i think are beautiful. I would like a bedroom and a tree hut respectively like that.

Nighty night everyone!



tirsdag den 11. maj 2010

Post no. 100! And a new item from gina tricot

Jep, det er rigtig nok. Dette er indlæg nr. 100. Jeg troede faktisk jeg havde skrevet mange flere, men i teorien er hundrede indlæg også ret mange.





Nå, men i lørdags købte jeg denne tee hos gina tricot til 120 kr. Jeg elsker at den er syet med gennemsigtige blonder bagpå, og i almindeligt nude stof foran.

Idag har jeg sagt ja til et værelse i en villa i Århus C. Det er et virkelig lækkert værelse med stuk, i en villa med en skøn have, med køkken og bad der skal deles med 3 andre søde piger. Det er jeg sådan set ligeglad med. Sålænge mit værelse er lækkert og der hører en have til, jamen så er jeg faktisk tilfreds. Det ligger i et hyggeligt villakvarter med naboer der passer på hinanden osv. Indflytning er først d. 15. juli, så jeg må lige se om det ikke kan lade sig gøre at flytte ud og ind i ny lejlighed på 4 dage da den gamle lejlighed skal synes d. 19.

Hmm anyway, lige nu har jeg lidt fri, og forsøger at rydde lidt op i mine ting, mit tøj og få smidt det ud som jeg ikke bruger. Desuden skal jeg se om jeg ikke kan få trænet rigtig meget i denne uge. Det er jo ved at være sommer;-)

Jeg har lige købt en ny læderjakke på missselfridge.com. Den ser sådan ud:

Den er også en del af det tøj jeg fik af mor efter bachelor afleveringen. Ja uden hende fik jeg jo stort set aldrig noget hehe. Jeg har haft kigget på den i rigtig lang tid nu. Så NU skulle det simpelthen bare være.

Nå, nu vil jeg ned og træne. Og se om jeg kan lave en aftale med p eller nat i aften... så sker der da lidt.






GB- Today I've accepted a room in a big house here in Århus C. I'm pretty stoked about it since it is quite a big room, has a fantastic garden, great kitchen and bathroom (to be shared with three other girls), and has stucco on the ceiling. My room has a view over the garden and is generally very light in the colouring. I am soooo looking forward to moving in there.
Well, I also bought this great leather jacket today, with the money I got as a present from my mom. So thanks mom!
Now, I am going to the gym, and trying to make a date with two of my friends tonight.

Have a nice day!

torsdag den 6. maj 2010

If only I was skinny...

så ville jeg vælte mig i playsuits! De er så fede!...... Til TYNDE folk! Og ja, jeg har altså prøvet sådan ca 128 af dem, og jeg ligner et telt i dem alle, fordi jeg har lidt ekstra på sidebenene. Problemet er at jeg elsker de playsuits der poser lidt omkring livet, men dette snit doesn't do anything good for my body;-) hehe. Jeg tager det hele med et gran salt, for jeg går sgu bare i noget andet i stedet for.

MEN jeg vil stadig pointere at disse sæt er vildt fede og jeg anbefaler dem gerne til andre:
Findes på topshop.com og missselfridge .com

Desuden er jeg på jagt efter en rigtig fed bodystocking jeg kan titte frem under halvgennemsigtige sommertoppe eller en lidt åbentstående skjorte. Dem fra topshop (igen) er nu dem der er fedest:


Jeg regner med at løbe ned i topshop imorgen og købe den øverste til højre imorgen, hvis de altså har den!

Og den har jeg tænkt mig at matche med et par af disse shorts fra samme butik:



Men indtil videre er min næste handling at putte mig under dynen. Jeg skal nemlig i skole kl. 8 imorgen. Ja det skal man åbenbart selvom man har afleveret sin BA;-)
Derefter skal jeg ud og kigge på to værelser som jeg beder til jeg får tildelt!

Men godnat for denne gang.



 GB- If I were skinny, I would wear a playsuit the entire summer! But I'm not, and thebaggy  playsuits do not do anything good for my body. So I'll just stick to the bodystockings found og topshop. I really want to buy the one in the upper corner to the right, if it is in store. I want to match it with one of the pairs of shorts beneath it.

But for now, I'm going to bed. Gotta get up early in the morning.

Sleep tight all

tirsdag den 4. maj 2010

I've been to hell and back!


Min BA er færdig! Sikke en lettelse! Og hvor har jeg kæmpet med det. Jeg har i dag fejret det med at købe et par småting til foråret. Det var faktisk lidt en gave fra mor, fordi jeg nu skal til at aflevere. Hvor er det skønt!

Jeg er jo en sucker for sorte ting og store ørenringe. Så jeg købte denne gennemsigtige sag i H&M til kun 39,95 og ørenringene til samme pris i samme butik.

Desuden fandt jeg en bomuldsnederdel, der bliver fantastisk afslappet at have på her til sommer, og en t-shirt hvor der står at leopard skæg er trendy hehe
Alt i alt 4 ting i samme butik for 210kr! Ja tak!

Resten af pengene bliver gemt til en læderjakke, eller nogle ting jeg har sukkede efter i lang tid!


Som om nogle er interesseret i det, så er her et par billeder af min opgave, og hvor er jeg bare stolt.


Nu vil jeg surfe på nettet mens fjernsynet kører i baggrunden. Endelig kan jeg slappe af med god samvittighed!





Today I finished and printed my BA project ready to be handed in tomorrow! I celebrated it by shopping a bit, and I found a couple of things for a limited amount of money! I got the ear rings, the black see through top, the skirt, and the t-shirt for 210 DKK in H&M of course!
It was actually a BA-gift from my mom, but I am going to save the rest of the money to a day where I have loads of time to fin the perfekt leather jacket.
But for now, I am going to surf the net while watching tv. YEAH I'm great at multitasking;-)

Have a nice evening