tirsdag den 26. oktober 2010

night shots


Blot et par nattebilleder fra igår. Resten får i senere

ISO er ret lav på dettte billede (hvilket gør det grynet), men jeg synes ikke det gør noget. Det giver det en form for gammel 'charme'. Jeg skal snart tage et bedre billede af æbletræet med længere lukketid.



Nat nat


GB: Just a couple og night shots from last night.

søndag den 24. oktober 2010

The pinhole effect

Jeg har fundet ud af hvordan man laver en pinhole kamera effekt i photoshop. Et pinholekamera kan laves af en skotøjsæske, noget fotopapir og en nål med hvilken man stikker hul i æsken i den ene ende.
 Det giver en effekt der får billedet til at se råt og gammeldags ud. Jo mindre nålehul jo skarpere bliver motivet.

Denne effekt kan selvfølgelig også laves i photoshop!

Her er et par eksempler:



Synes det er en rigtig fed effekt!

Igår var jeg til 26 års fødselsdag og jeg skulle afprøve min nye skjorte/kjole:

Tror jeg løfter armen for at vise bæltet??

Lørdag var jeg også på livsstilsmesse med Kasper, og efterfølgende hjemme ved ham for at få en friskbrygget cappuccino fra hans nye jeg-kan-lave-alt-muligt- kaffemaskine. Smukt!


Fødselsdagsfesten om aftenen var rigtig god og hyggelig og den var kun efterfulgt af en endnu bedre dag. Jeg har nemlig hentet iTunes!!! Jeg har modsat resten af verden aldrig brugt programmet, men jeg er faktisk ret imponeret over alle dets funktioner. Det er jo genialt! Så jeg har hørt musik hele dagen, set film, sovet længe, redigeret billeder og spist popcorn. SKØNT!

Nu vil jeg i seng, så jeg kan være frisk til endnu en arbejdsuge.
Nat nat



GB: I worked out this new pinhole camera effect in photoshop, and I looooove it! It's raw and makes the photos look older, which I like.

This weekend I was at a luxurious lifestyle convention with Kasper. That was really and experience with loads of great taste samples of chocolate, tapas, cheese and whine.

Saturday evening I was at a great b-day party with the college girls, and today I've enjoyed my own company with a movie, popcorn and loads of great music delivered by iTunes! Yeah, I said it! I finally downloaded the program everybody has talked about for years. And I admit it... It IS pretty amazing!

Sleep tight people!

tirsdag den 19. oktober 2010

A load of cash!

Hej mor, du skal ikke bekymre dig for mig lige nu... Jeg har fået varme/vandpenge tilbage fra den gamle lejlighed. Der var et overskud på forbrugskontoen i mit favør, så jeg lever lidt endnu;-)

Uventede penge er nu skønne, så nu skal der betales lidt af det jeg ikke har fået ordnet endnu.

Overskuddet sættes til side til rejsen... Og så har jeg tilladt mig at bruge 300kr på mig selv idag. Damn det er lang tid siden!


199 på denne i h&m - den er en smule gennemsigtig hvilket jeg godt kan lide. Jeg har virkelig manglet en stor men pæn skjorte til liiiige at slynge på når jeg skulle noget.



Og disse mørke gråmelerede h&m sweatpants, der skal bruges til de sorte ankelhøje støvler og en fed tee! Har dem på liiige nu hehe

Eller intet nyt fra vestfronten...




GB: Today I got money back from the heatbill of the old apartment, so I was so kind to spend a bit of cash on myself today. Not much, but still.
I bought a shirt and a pair of amazingly comfortable sweatpant, both from h&m.

Otherwise, I've not experienced anything in aprticular since yesterday.

I'm off to bed. Nighty nighty then

mandag den 18. oktober 2010

I wonna be remembered

Når jeg går herfra vil jeg med hånden på hjertet kunne sige at jeg i det mindste har efterladt et massivt indtryk i folks tanker og sind. Jeg håber at jeg på et tidspunkt har gjort, eller kommer til at gøre noget jeg vil blive husket for. Måske ikke blot af mine nærmeste, men også af folk der ikke kendte mig særlig godt, men som alligevel vidste hvad jeg stod for og hvad hvilke gerninger jeg har gjort.

Jeg tror det hele bunder i at jeg er bange for at blive glemt/overset og for blot at være en del af mængden. Jeg mindes gymnasietiden hvor jeg klædte mig lidt anderledes for at blive lagt mærke til. Den trang har jeg ikke mere. Nu er jeg bare som jeg er, og ser ud som jeg gør... Og forhåbentligt efterlader det et indtryk hos folk, hvadenten de er fra nær eller fjern.

Måske en smule dybt at lægge dette ud på nettet. Men nu gør jeg det..

Udover at ytre tanker vil jeg desuden vise min meget nemme og sunde dessert jeg har nydt her til aften.

Det her er ovnbagte æbler med vaniliecreme:
Jeg har brugt A38, der er rørt op med sødemiddel og vaniliesukker, som tilbehør.
3 små madæbler der er skårt i både, overhældt med lidt brun farin og hakkede mandler, og bagt i ovnen på 180 grader i 20-25 min.

Det smager fantastisk!
Velbekomme og godnat;-)




GB: I just want to be remembered for something when I leave this place... Right now I'm not making myself deadly important to anybody in other ways than just being a sister, daughter, friend and partner - but I hope that I have at some point or in the future will leave a crucial impression in the eyes of both people that are close to me and people that are strangers to me.
I think I'm afraid of being forgotten, overlooked and just being a person in the crowd.

It's a terribel feeling, so I try to prevent it...

Now enough about what's been in my head today.

Today I had this for dessert. YES, I DO have a very sweet tooth. Or lots of'em.

Nighty nighty


Finishing off with cool pictures by Logan White (from notcommonpeople.blogspot.com):


mandag den 11. oktober 2010

day and night

Jeg skriver kun når jeg synes jeg har noget at sige, så liiige i øjeblikket går det lidt sløvt med opdateringen.

Igår var en virkelig underlig dag. Jeg savnede min familie rigtig meget og de hyggelige omgivelser i ejstrupholm.. Det var nok grundet det faktum at der var duedag (en hyggelig årlig kræmmerdag) og jeg vidste at alle folk bare gik og hyggede sig med hinanden, både venner og familier. Hmmmf... Det er første og sidste gang jeg misser den hyggeligste dag i min kære hjemby!

Grunden til jeg ikke kunne komme med var at jeg sku til en venindes fest om lørdagen, og at jeg jo ikke havde så mange penge til at tage både frem og tilbage til ejstrup for at være der et par timer søndag eftermiddag. Far havde også fødselsdag lørdag aften, så jeg var ret ked af at jeg ikke kunne være hjemme, men på den anden side var det en ret fed fest vi havde i Århus..

Søndagen blev brugt foran fjernsynes og et par timer i botanisk, som jeg benyttede mig til at få tænkt nogle ting igennem og taget et par billeder oveni.


Her er et par efterårsbilleder taget ud af mit vindue søndag eftermiddag og søndag aften.







Også lige et par fede . men simple looks fra lookbook.nu




Måske sku man prøve det med læbestift en dag...



GB: Yesterday was a weird day... I missed my family a lot, and was just walking around wondering when I was going to see my mom again... I went to the botanic garden in Århus and took some pictures to make myself think about something else.

Well here is a few pictures of the trees in the garden, changing coour and losing their leafs... I added a couple of cool looks from lookbook.nu just to inspire myself to wear a red lipstick some day...

Nighty nighty

tirsdag den 5. oktober 2010

Thomas Madvig in Århus

Et par billeder fra eventet i fredags hvor den stadig hotte dj Thomas Madvig stod bag mixerpulten





I weekenden var jeg i Kbh med pigerne fra gym, hvilket selvfølgelig var en super god oplevelse! Det er det altid med de tøser.
Vi var på Christiansborg og tjekke Rikkes kontor ud (ja hun har kontor på borgen!!!), på Christiania og selvfølgelig i byen lørdag aften.

Lørdag eftermiddag var der også tid til lidt shopping. Jeg faldt kun over billige ting, da budgettet jo skal holdes nu når jeg skal spare. Det er dog væltet en smule, men det er ikke pga. mine københavnske køb.


De nye jeans er købt i Urban Outfitters på udsalg til 108 kr, og de sidder perfekt!

Støvlerne er købt hos Jette Riis TIL KUN 299.95
Imorgen kommer nick, og jeg har lovet at lave mad. Glæder mig sgu til at se ham!
Nu vil jeg hygge med et par dårlige tv-serier







GB: Just wanted to post some pics from the event at Zenza last friday. In total I ended up with about 30 pics. That's ok considering the small amount of people attending...
This weekend I was in Cph with the girls from high school, and as we all suspected, it was a huge success!
Tomorrow Nick is coming and I promised to make him dinner. Soo looking forward to seeing him.
Enjoy your tuesday evening