mandag den 23. april 2012

'Ordinary things from a different perspective'

er hvad min nye billedserie i Commerciel Magazine hedder. Jeg har været på gaden med både en 50mm og en standard 18-55mm objektiv og udfaldet bliver vist i magasinets Maj-udgave. Jeg er er SLEMT begejstret for resultatet og vores dygtige grafiker, Thereses måde at arbejde på!

Jeg har det endelige resultat allerede nu, men indtil videre må I nøjes med en teaser:





Drøm, tænk, udforsk, og drej så det hele en lille smule....

Det gør jeg

-----------------------------

'Ordinary things from a different perspective' is the name of a new series of photos published in May's edition of Commerciel Magazine. I was allowed to shoot a series in my own style, and what you see above is a pre-taste of what is coming.


Dream, think, explore and then twist everything a little.

That's what I do

mandag den 16. april 2012

A spellbinding artist d. 16/4 2012

På denne ellers så travle dag er der alligevel sket noget helt fantastisk... For mig og for 170 andre mennesker her i Aarhus.
Her til aften var jeg til releaseparty i anledning af Asbjørns nyudkomne album 'Sunken Ships'. Han optrådte med 2 numre som han udførte akustisk, med stor nærhed til publikum og tilstedeværelse i musikken. Det var tydeligt at musikken rørte noget i både ham selv men også hans publikum.
Alle var tryllebundet især af nummeret 'The Criminal' som blev spillet akustisk og uden store bevægelser og basslyde. Jeg fik faktisk kuldegysninger af at høre den falsetsyngende kunstner bevæge sig op i ømme og høje toner man ikke skulle tro en 19-årig dreng kunne gennemføre med den finesse som han udviste.

Det var kun to numre, men jeg kunne have stået der, på samme ben, uden at bevæge mig i flere timer hvis blot jeg kunne få lov til at nyde hans musik. Han er SÅ dygtig, og han skal nok nå derhen hvor han vil, hvorend det så er.

Det hele skete på spillestedet ATLAS der måske er lidt ukendt for nogen. Jeg er sikker på jeg kommer til at være der noget mere efter jeg har set hvad de kan bringe af musikalske oplevelser.


Jeg skal helt sikkert have fat i Asbjørns album, og det bør alle andre der elsker stemningsfyldt og små elektronisk musik også gøre.

Jeg vil slutte med et par billeder fra aftenen, trods den dårlige belysning i billederne:

Godnat



--------------------------
I'm very impressed and spellbound by Asbjørn and his performance at his own releaseparty tonight. 

He only did 2 songs, but everyone was mesmerized by him and his highpitched vocal. He performs with a great presence and feeling, and I could listen to his voice for hours and hours. 

I just posted a couple of pictures from tonight. I apologize for the bad lighting...

Good night


fredag den 13. april 2012

In love with an artist

Jeg har som så mange andre musikspottere fået øjnene op for denne fantastiske og talentfulde unge herre:


Han hedder Asbjørn og har læst på det Danske musikkonservatorium. Hans nye album udkom d. 10. April og hedder 'Body of Work'. Han er en moodsetting of falsetsyngende elektronisk kunstner der virkelig rører et eller andet i hvem end der nu lytter til hans musik. Jeg kunne høre denne sang i mørke hele natten mens jeg danser rundt i stuen:

Godmorgen herfra!


-----------------------------

I'm completely in love with a new young artist called Asbjørn. He is only 19 years old, but already predicted to become a big electronical artist with a soft highpitched vocal.

You have got to listen to the song 'The criminal' that I've posted. You cannot allow yourself to miss it. That would just be idiotic...

Enjoy your friday morning!

onsdag den 11. april 2012

Waiting for a call...

Inden påsken blev jeg lovet et opfølgende opkald fra en der har et rigtig fedt firma ... Fokus er på music branding og jeg synes det er mega spændende. Manageren ville ringe til mig efter påskeferien når han var tilbage på kontoret. Og det vil jeg vurdere til at være i går, i dag og senest i morgen. Jeg er virkelig virkelig spændt på hvad han vil sige, men forbereder mig samtidig på et afslag. Man kan jo aldrig vide sig sikker på noget i forhold til praktikpladser. Det kan jo være de har fået en meget bedre ansøgning her i  påsken...

I dag har jeg ingen undervisning så dagen er afsat til et online brandskole,- hygiejne,- og hjerte, lunge og redningskursus fra skejby sygehus. Det sku være gennemført for langtid siden, men jeg har simpelthen ikk haft tid til det. Så det tager nok et par timer. Derefter skal jeg skrive et par uopfordrede ansøgninger og træne i aften.

Jeg keder mig ret meget for tiden... Der er nok at lave, det er SLET ikke det! Men jeg er overhovedet ikke motiveret til noget af det. Jeg er træt af at skrive ansøgninger, træt af at træne og får overhovedet ikke brugt mit kamera i min fritid lige så meget som jeg kunne ønske. Jeg får ikke læst særlig mange lektier og der er gruppearbejde, fremlæggelser og afleveringer hele tiden.. Hmm, jeg er godt nok et brokkehoved. Jeg har det jo rigtig godt! Jeg gider bare ingenting lige i tiden. Og jeg kan ikke engang sige at det er fordi det er hårdt at komme i gang efter ferien, for 'ferie' har jeg stort set ikke haft. Jeg er nemlig så grådig at jeg har taget alle de helligdagsvagter på skejby jeg kunne komme i nærheden af.

Det eneste jeg ser frem til lige nu er sommer og festival. Men der er to mdr til endnu...

Det kan være jeg ville få et skud energi hvis jeg nu fandt den rigtige praktikplads. Og jeg ved godt selv hvilken én det sku være...

Et par billeder fra i går og i dag:



 Se hvad min kaffemaskine kan lave! Tricket er at komme mælk i før kaffe. Så lægger mælken sig i bunden, kaffen i midten, og skummet øverst.. SKørt, men flot! Det kan faktisk siges at være en latte Macchiatto.





---------------------------
I'm waiting for a call from a guy who owns a company called KnowTheirName. They work with music branding and I've applied for an internship in their company. I hope he'll call today og at the latest tomorrow. I'm really interested in this position since all I do all day is listen to music that moves me.
I would absolutely love to work for them for free!

But I won't get my hopes up because they've probably got hundreds and hundreds of applications.

The pictures are from yesterday and this morning where I tried to make a Latte Macchiatto and I think it turned out pretty well.
Enjoy your wednesday!

onsdag den 4. april 2012

Guilty pleasure... My Liam

Uuuuh i Lørdags var jeg med Rikke til L.O.C. koncert på Train. Fantastisk, øredøvende, bassbrummende, sprødt og lækkert var det... intet mindre.

Én ting stod i vejen for den gode oplevelse: Sure fine damer der aldrig har været til en hip hop koncert før og brokkede sig hvis de fik et arm i ryggen eller man gav den for meget gas. JAMEN SÅ GÅ DOG HJEM! I hører åbenbart ikke til her, siden I ikke ved hvordan man agerer til en koncert. Det ødelægger det for de af os andre der lever os ind i musikken og bare står og nyder det når hende bagved eller ved siden af en siger 'Undskyld men skal din arm være lige der, skal du hoppe sådan, skal du råbe sådan hele tiden?' JA, det skal jeg fandme!

Vi er til koncert - forstå det nu!

Nå, men Liam var i hvert fald rigtig fed, og U$O kom selvfølgelig og hjalp ham med de sidste sange. Fedt fedt fedt!




 De her dage er jeg på en udrensningskur, bare 3 dage. Jeg begyndte lidt i  tirsdags men det er først idag jeg rigtig er startet. 1. dag kun frugt og grøntsager, hvilket resulterer i en aftensmad der ser sådan ud:
Ovnbagte asparges og squash med ærtepuré og tomatsalat. Det bliver svært at sku spise frugt til aftensmad imorgen... 2. dag står den nemlig kun på frugt. Det er jeg knap så god til. 3. og sidste dag hedder vand vand vand og vand. Og hvis jeg er ved at dø har jeg sagt til mig selv jeg gerne må tage et æble/appelsin til aften. Lørdag skal jeg til fødselsdag om aftenen., så der må jeg heller tage morgenmad for at få maven i gang igen.

Jeg gør det bare fordi jeg har lyst og fordi jeg er træt af at føle jeg spiser alt det forkerte hele tiden. Såååh here goes!

Jeg hopper i seng. Ska nemlig arbejde hele påsken. Ked!


----------------------------

On Saturday I was at a L.O.C. concert with my friend Rikke here in Aarhus, and I looooooved it. He's a keeper!
He knows his shit! However, some of the ladies who are not used to going at concerts (and probably shouldn't!) were quite annoying, as some of them were clearly annoyed when the real fans were bouncing and having fun enjoying the music.

Just uploaded a picture of my dinner tonight. Trying only to eat vegetables and fruit the next 3 days. Just because I want to try it out...

Enjoy your easter! I'm working through all of it!