mandag den 25. juni 2012

When it rains...

Jeg er lige kommet hjem i stuen til en masse nullermænd, der får lov til at hygge sig et par dage endnu indtil den sidste eksamen er overstået. PR eksamen i dag gik virkelig godt (et 10-tal!!!), så jeg fejrer det hele med en fridag hvor jeg får klaret de småting der har fået en sidsteplads på prioriteringslisten de sidste dage.OG så fik jeg lige en sofa-lur hehe. Det må man godt når det regner!

Jeg har fået skrevet en tekst og taget et billede der nu er sendt afsted til KB-marketing. De skal bruges til den nye hjemmeside der kommer op og køre i Juli.

Jeg har hentet mine meget billige gummistøvler på posthuset. Nej tak til 800kroners hunter gummistøvler når man kan få dem her til 99,- på ny-forms online shop hehe.

Og så er der lige et par billeder fra sidst Jeg var hjemme i Ejstrupholm.






Og der er forresten købt ind til den lille fest i Aarhus i August. Så mangler vi bare provianter til det store gilde i Juli. 

------------------------------

My exam today went pretty good so I'm celebrating by relaxing the rest of the day. Just had a nap on the couch hehe. Its okay when its been raining all day!

The first pictures are from last time I was at moms and the last ones are my new rubber boots for Skanderborg. They only cost 99DKK so that awesome when you think about the price of 800DKK for a pair of hunters!

Well, enjoy your Monday. For the first time in a long time, I'm enjoying mine!



onsdag den 20. juni 2012

Chunky accesories


Jeg har i dag arbejdet lidt på min præsentation til på mandag og har fået lidt mere styr på hvad jeg vil sige. Har derudover tilraget mig en noget så irriterende forkølelse efter weekendens Northside udskejelser. Det var dog stadig en helt fantastisk weekend!

Den kommende weekend forløber sig dog en smule roligere med en slatfest i klubben fredag, eksamenslæsning lørdag og en ekstravagt på skejby søndag. Nice and easy.

Jeg elsker virkelig store smykker, helst i sølv. Her til sommer skal mine arme være pakket med store armbånd deer vil gå perfekt til cowboyshorts, en hvid tee og sandaler (eller gummirøjsere til festival haha!)
 




Alle billederne er fra Nelly.com

 
Denne sang beskriver min sindsstemning i dag (trods et snotfyldt og dunkende hoved)

Sangen er fra Husky og hedder ' Forever So'

-------------------------

Today I've been working on my exam presentation for Monday. But I've been quite distracted by online shops and their awsome accesories. I love chunky accesories, especially bracelets and necklaces. Above are some of my cravings that would be perfect with denim shorts, white tee and sandals or rubber boots at festivals! So looking forward to Skanderborg even though I just experienced Northside here in Aarhus.

Enjoy your wednesday in the sun!

mandag den 18. juni 2012

Northside weekend

Some great memories created on Northside Festival this weekend!


 Random guy with a pregnancy test in his back pocket???




Malk de Kojn on Saturday (pic from Northside.dk)




Next week's program--> Study hard, and study harder

mandag den 11. juni 2012

Open ending...

Resultatet af kedsomhed er en pinlig ren lejlighed, en begyndt og nu afsluttet 5. sæson af gossip girl, 2,5 time i fitness med sauna og selvpineri, ca. 1189 sms'er afsendt til venner der ikke er i nærheden eller har for travlt til at holde mig med selskab. Det var min weekend, hvordan var jeres;-) ?

Forstå mig ret, det er skønt at komme lidt ud af eksamensfængslet, men det kunne være fantastisk rent faktisk at lave et eller andet pisse sjovt med nogle dejlige mennesker. Fact is, de har jo også arbejde og deres egne opgaver at se til. Og når jeg så nærmer mig denne her til på dagen 18-tiden tænker jeg at det da også er meget rart at være lidt alene med en go' film hehe.

Taget i betragtning at næste weekend er fyldt med Northside festival, musik, øl og venner er det måske fint at man lige får lov til at lade lidt op. Så hvad kan man andet end (i hvert fald forsøge) at  sætte pris på en ordentlig håndfuld tid for sig selv.

Far og Elsebeth har tilbudt at sørge for natmad til den store fest d. 28. Juli og det er jeg ovenud taknemlig for!!! Værtinderne har jo ikk råd til særlig meget andet end fri bar til alle dem der kommer:-) Så det er rigtig fedt de vil hjælpe på den måde!

I morgen ska jeg mødes med en gut angående et meget meget studierelevant job i hans nystartede virksomhed. Jeg glæder mig til at høre mere om opgaven.

Billeder fra The Yellow Handkerchief som faktisk er en rigtig hyggelig, rolig og smuk film der handler både om det at være unormal, følelsesmæssigt traumatiseret og en pige med kæmpe fader komplex.



Og herunder et par gamle billeder fra mit blogalbum

Ellers stryger tiden afsted... Sådan da;-)

------------------------

The result of boredom is an incredibly clean apartment, 2,5 hours in the gym including self-torture and saunabreak, the beginning and the ending of the entire 5th season of gossip girl and 1189 messages to friends who are too busy to spend time with me hehe. Well I shouldn't complain about having a lot of time for myself. I susually enjoy it, but after a weekend based on work and solo-evenings I need to see some people man!

I got a couple of shifts at Skejby wednesday and thursday and then the weekend will be packed with nice weather, music, beer and friends at Northside festival in Aarhus. I really need it!



onsdag den 6. juni 2012

Last day in prison

I morgen har jeg den afsluttende præsentation der markerer slutningen på 3 ugeeksamener i træk! Jeg skal præsentere en markedsføringsplan for B&Os nye underbrand 'B&O Play', og jeg ved at jeg i aften bliver død-nervøs! Dammit.. Ska bare huske på at jeg ikke dør af det her..

I fredags var jeg ude og gå en tur med Mette, og det var tiltrængt for jeg har efterhånden ikke lavet andet end at sidde foran computeren...


Det bliver ufatteligt rart at få det her ræs overstået.. Efter i morgen er der 14 dage til jeg skal forsvare de skriftlige opgaver. Jeg vil bare gerne snart have ferie og ud af det her computerfængsel!

Jeg glæder mig til en weekend med god musik, Northside festival og en tur til Aalborg. Det bliver godt med lidt frihed.



--------------------
Sitting in front of the computer again, working out the last details of my presentation for tomorrow. It isthe end of 3 weeks of intense exam assignments.

I know I'll get awfully nervous tonight but I just have to keep in mind that it's not gonna kill me..

Looking forward to to weeks of enjoyable time with friends at festivals and visits in Aalborg!