søndag den 4. november 2012

I'm drowning

in the Frank Ocean.

Jeg kan ikke stoppe med at høre det. Det er lidt irriterende for det betyder bare at jeg sikkert bliver træt af det inden længe.. Jeg prøver virkelig at lade være.


For 6 dage siden kom jeg hjem fra en rigtig dejlig og afslappende ferie med min mor. VI har været i Hamam, fået ordnet negle, øjenbryn, fået lækker mad og ligget ved både pool og strand i flere dage i træk.

Jeg føler nu at jeg er meget mere motiveret til at komme i gang med arbejde og skole igen. Og alt mulig andet. Nu går tiden jo ikke til kæresteri og alt det halløj og så kan man lige så godt bruge den foruftigt på noget andet... Som at tjene penge haha!

Vi er trådt ind i november måned og som så mange andre har jeg valgt at gro et skæg på mit facebookprofilbillede. Det er sgu meget sjovt at alle skal til at gå med skæg for at gøre opmærksom på forskning indenfor prostatakræft. Rigtig lækker og kreativ kampagne synes jeg. Og så gør det jo ikke noget når man har et eller andet for de skæggede mænd!

Her er et par billeder fra ferie.


Og kig lige i øvrigt i det nye Commerciel magasin, der kan læses online her:
http://issuu.com/commercielmagazine/docs/november_emag_2012

Jeg er især glad for at kunne sige at jeg har stået for forsiden, portrættet og billedreportagen af Slagtehal3. God læselyst!

-------------------

Just posted a couple of my pictures from my lovely vacation with my mom.

The link is for the new november issue of Commerciel Magazine. I'm responsible for the frontpage, the portrait and the series of pictures from 'Slagtehal 3'. Take a look and let me know what you think of my work:-)
http://issuu.com/commercielmagazine/docs/november_emag_2012
Ingen kommentarer:

Send en kommentar