onsdag den 19. august 2015

Den gode hverdag

Drømmene er underligt nok ikke så spændende lige nu... Der var noget med en rumkapsel og noget ørken for en uge siden, men jeg husker desværre ikke detaljerne. Så det bliver noget andet idag...

Jeg tænker rigtig meget over de små ting i hverdagen som glæder mig. Når hverdagen overtager hedder det ofte arbejde, træne, serie, aftensmad, sove og forfra dagen efter. Det er lidt et problem, når man ikke lige har lavet aftaler, for så bliver alle dage ens. Og ganske kedelige.

Så for at det hele ikke skal blive det samme - er jeg stoppet med eftermiddagsfjernsyn. Der er alligevel ikke noget. Og det tager for mange af de få fritimer man har.

Jeg sætter mig ud på altanen, eller går en tur i stedet. Skruer højt op for musik. Luger ukrudt i altankassen. Og jeg hygger mig med det.

Jeg elsker at tulle rundt.  Elsker at sidde på gulvet, at lave mad i køkkenet, tage en lur på sofaen, sove i nyt sengetøj, opleve nyt musik i sofaen, at læse ligegyldige men nye ting i leksikonet, morgenritualer med æg, og tyve min til at vågne. Jeg elsker at fylde krydderglassene i køkkenet, at sidde med fødderne på altankanten, og ligge at læse inden jeg skal sove.
Men jeg elsker også at andre også føler sig hjemme her. Det er ikke det fedeste sted, de nyeste, og fineste ting, men det hygger om folk. Og jeg er altid glad for at komme hjem. Også når det roder.Og så en lille ekstra ting. Jeg skal med stor sandsynlighed til at skrive om musik... Sådan rigtigt altså. Og dét elsker jeg jo også!   Jeg håber jeg får lov til at afsløre mere om det - angiveligt efter på fredag.

Og så håber jeg på at kunne drømme lidt i nat - den verden kan jeg godt savne ind imellem. Håber snart at dele flere drømme herinde. Sov godt derude!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar