onsdag den 15. december 2010

Do you miss the 'new in's?

Ja, jeg har kigget min blog lidt igennem, og det er efterhånden ved at være lang tid siden jeg har vist nye køb osv... Det er simpelthen fordi det eneste jeg har købt den sidste måneds tid er: Mad, julegaver, klippekort til bussen og derefter en lapning til min cykel! Meget meget kedeligt. Men jeg håber da der kommer lidt jeg kan vise efter jul hehe...

I dag har vi fået anton bergh chokolade af vores udlejer fordi hun synes vi 4 passer rigtig godt på vores del af huset. Så det er da mega lækkert!

Jeg har for første gang i 14 dage meldt mig på et hold i fitness. Så NU skal jeg altså også bare afsted.

Lige et billede som gamle læsere måske husker. Jeg savner at tage billeder med mit polaroid kam. Sig til hvis nogle finder nogle film på markedet der virker. Jeg køber gerne!

Et ikke så spændende indlæg, men det kommer måske senere. Hav en smuk dag!
GB: I haven't really bought anything interesting the last month. It has all been food, bus tickets, christmas presents and a bike reparation!

I really miss taking pictures with my polaroid cam, but they simply don't produce films for these cameras anymore. I anyone gets lucky and find some films that work, I'm willing to buy some of them!

This post was quite boring, I guess... Maybe I'll post again later if something comes up.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar