tirsdag den 2. august 2011

I jinxed it...

Har søgt bolig siden jeg kom hjem nu. Intet held. Har kun været ude at se på én lejlighed som jeg sikkert heller ikke får...

Er ved at miste modet og er meget tæt på at give op. Mange af dem der kende en der kender har jeg slet ikke hørt fra eller også er de på ferie og kan ikke rigtig give besked om noget som helst. Der er ikke meget hjælp at hente,og når der ingen penge er på kontoen så er det heller ikke en mulighed at låne penge i banken til en andel. Den ide har også været oppe at vende. Folk siger der nok skal komme én, men uanset hvor længe jeg siddder på boligportalen med morgenhår og nattøj (fordi det er det første jeg gør om morgenen), så får man sjældent en tilbagemelding med gode nyheder.

Desuden går jeg og venter på mit optagelsesbrev fra ASB. De siger det er på vej, så jeg venter spændt. Jeg glæder mig tila t komme i gang igen, i stedet for bare at gå herhjemme. Men det er nok fedest at starte hvis man har en bolig på hånden.

Skanderborg starter i næste uge, og der har jeg tænkt mig at lægge det hele fra mig. Tænke på noget andet... Og så kan det måske være der er sket lidt når jeg kommer hjem igen.

Første stop er harald nyborg og et pop-up telt. Gider ikke alt det besvær! Har en kasse mokai og skal nok bare have fat i lidt mere, og så er jeg klar. Gummistøvlerne ved jeg endnu ikk helt om de skal med. Måske sku man tjekke utilregnelige DMI;-)

Her er et billede af fotobogen som jeg afleverede til Mette og knud i sidste uge. Det blev virkelig virkelig godt! Det kan jeg vidst godt gøre en anden gang!


Og så er min læderjakke sku da lige en gang for narrjs! Looove it!


Nyd vejret! Cheers!
Eng: It's a terrible thing not to have a home in the city you are about to study in... I hate it! Nothing is avaiblable, and everyone I contact, never get back to me. Arg, damn it... My mom says something will turn up eventually, but I'm starting to doubt it.. Everytime I start telling people about an apartment I'm really interested in, nothing happens. As if I've jinxed it just by telling people about it! Mark is coming home tomorrow. My god I'm looking forward to seeing him! 
Just uploaded some pictures of the wedding book I designed for Mette and Knud. It turned out really great!
AND my fine ass leather jacket from my family in law. Love it!

See ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar