onsdag den 14. december 2011

Sorry folks!

Der sker satme ikk meget herinde. Jeg tror simpelthen det er fordi jeg har travlt emd alt mulig andet. Men det er en dårlig undskyldning, I know. Hvis mutti har tid til at opdatere så har jeg vel også;-)

Jeg sidder i en ugeeksamen lige nu. Den skal afleveres på mandag. Det handler om firmaet Sirius der gerne vil ind på det engelske marked med deres niche produkter indenfor udendørs hyggebelysning. Nårrrh ja, det har vi jo alle sammen haft en hel del om. NOOOOT. Der er så ingen data, statistikker eller noget som helst indenfor det emne. Ska nok finde på noget.

Har lagt lortet til side nu for at hygge med lidt 'sex and the city'-julekalender.


Desuden har jeg fået en mindre interesse for en fyr der hedder Rick Genest aka. Rico the Zombie. Jeg ysnes sgu han er ret sej, og at det er vildt fedt han har fået så meget success pga. og ikke på trods af sine tattoveringer. Det viser bare hvor alsidig verden er blevet, og hvor meget man er begyndt at accepterer selvstændighed og individualitet.

På den anden side var det først da han blev anerkendt af Lay Gagas stylist at han blev populær, hvilket er lidt ærgeligt. Hos mig ville han også have været populær uden inflydelse fra fashionister!

Er det underligt at kunne synes det her er smukt? Nej, det er måske lidt ekstremt, men smukt... det synes jeg faktisk det er. Men nu har jeg jo altid haft en thing for dystre ting.----------------

I'm in the middle of a week exam and I'm getting sick of it. It's about a lighting company who want to enter the UK market with their products, and I 'as a media specialist' have to figure out the options for them. Boooooooooring!

The last weeks I've had a thing for the guy posted above. He is becoming a renowned fashion model, actor and artist... Lady Gaga's stylist actually discovered him, and thus he became famouse and is used in one of the musician's new annoying videos 'Born this way'.

I wouldn't need a famouse stylist to tell me that this guy is special.
I think its amazing that the world and the perception of beauty has come this far and reached a point where people who are (very!) different than the majority can also be beautiful..

At least... I think he is. But I've also had a weakness for gloomy things.

nighty night

Ingen kommentarer:

Send en kommentar