søndag den 27. november 2011

Incubus Cancelled - What to do next???

Så blev incubus konerten for alvor og officielt aflyst på deres hjemmeside fredag formiddag. Da de havde aflyst mandag og onsdagskoncerten havde vi på fornemmelsen at Brandon Boyd ikke kunne nå at blive helt rask til fredagens koncert. Så uden en officiel pressemeddelelse tog vi chancen og fik refunderet vores togbilletter.

Det ciste sig at være den rigtige beslutning da de aflyste deres koncert fredag morgen. Heldigt for os. Så den oplevelse har vi endnu til gode. Men det var sgu lidt hjerteknusende at indse at det man havde glædet sig til i så mange år, ikke ville komme til at ske.

Så i stedet for at tage til Amsterdam måtte jeg jo finde på noget andet at lave. Commerciel magazin manglede stadig et sted at være til deres julefrokost så jeg tilbød at lægge lejlighed til. Tænkt sig at jeg har plads til 14 mand hehe. Havde jeg aldrig forestillet mig.

Lørdag kom rikke og hjalp mig med at spise rester fra dagen inden. Så skrev jeg opgave og hyggede med filmen 'Melancholia'. Mærkelig men smuk film.

Idag står den på en løbetur og aflevering af pant. Måske en gåtur ned i byen
OG så har jeg lavet en cowboyvest ud af en cowboyskjorte


----------------------------------------

The Incubus concert was cancelled! Arg, good thing we didn't go, as we heard the singer was sick the days before the concert was supposed to go down.
So I stayed at home and became the host of a christmas party for the magazine instead. I didn't thik 14 people would fit in my apartment but everything went down pretty well!

Rikke came back on saturday to eat left overs with me. I finished an assignment and watched the movie 'Melancholia'. Amazingly beautiful but kinda weird.

Today I have to go for at run, go to the store with bottles and can beers from the party and maybe go out for a cup of coffee in the afternoon. Nice and windy sunday!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar