tirsdag den 21. august 2012

Pretty darn good

Min bedste veninde sagde i denne weekend til mig at hun har fået en sætning ind i hovedet: Du får kun det tilbage som du selv giver ud... Og det er virkelig rigtigt!

Jeg har det faktisk rigtig godt lige nu, og ved at jeg vil bære sætningen videre til andre folk...Måske vil det hele sige at jeg måske har fået givet lidt ud henad vejen? Det håber jeg i hvert fald!

Og derudover er L.O.C. også ret god til at sige det "Hvorfor ser du så sur ud? Prøv engang og smil lidt mer'!"  Ja selv dét hjælper faktisk!

Jeg er en super travl men rigtig glad pige! Trods de mange jobs der ind imellem stresser mig, føler jeg selv en form for tilfredshed og glæde over mit liv, min familie, mine venner og lidt held der endelig kommer min vej.

Måske er det fordi jeg føler mig ret så afholdt efter to virkelig gode fødselsdagsfester tilbragt med de allerbedste mennesker!

Her følger blot et par smukke billeder der beskriver min sindstilstand lige nu..

Nu vil jeg i seng, og stå op til en af de få dage her i sommerferien hvor jeg INGEN planer har.

--------------------------
'You only get what you give'  - that's a sentence everybody should live by. Lately I feel like I've benn getting a lot of it back. Well, at least I can say that I feel very good and satisfied with my life and the people in it.

It's probably because I just finished off two big birthday parties with the best people I could think of. 
But I don't know. Even dispite my stressing jobs, I still feeel good about myself.

The pictures are just as nice as my mind set right now. Sleep well!

1 kommentar: