torsdag den 13. september 2012

The loving human

Jeg er lige kommet hjem efter en udført dagsagenda med lægebesøg, en tur på biblioteket, 6 timers undervisning i HRM og derefter en god middag på cafe Gemmestedet med pigerne fra holdet. Dejlig dag fyldt med større og mindre gøremål. Jeg nyder at være småtravl... Så føler jeg jeg gør nytte nogle steder.

Min segmenteringsopgave for Linie Akvavit gik igennem, så nu skal jeg videre med en større annoncekampagne for deres facebooksside 'Frokostbogen'. Det er rigtig spændende og jeg elsker disse projekter (som der efter sigende kommer en del flere af, YES!)

Jeg har lige set programmet 'Undskyld vi er her' med 3 piger der har Down Syndrom. Det er nok de mest elskende unge piger jeg nogensinde har set. De er sjove, livsglade, har selvironi, og så ved de godt at de er anderledes og indgår i statistikkerne som en uddøende race...

I dagens Danmark kan man vælge disse såkaldte 'handikappede' fostre fra i et tidligt stadie hvis man ikke ønsker et barn med Down Syndrom. Efter at have set programmet ville jeg ikke engang kunne overveje at træffe så hård en beslutning og direkte fravælge et levende barn pga. dette 'handikap'. De nyder jo livet mere end alle andre, lever i nuet som aldrig set før, hvorfor så ikke give dem samme vilkår som 'vi andre'. Der er ikke noget der hedder det perfekte menneske. Og selvom man jo nok med et barn med Down Syndrom går igennem nogle hårde og svære tider med en dreng/pige der socialt og intellektuelt ikke kan følge med de andre børn, så er der da ingen større glæde end at sætte et barn i verden og mærke så dyb en kærlighed til et andet menneske, og så få denne kærlighed trefoldigt igen.

Ja, man sku tro jeg selv var mor haha. Men det har virkelig ramt mig og fået mig til at tænke en del..

Nu til mere overfladiske ting... En lille tur på instagram viser den seneste uges beskæftigelser:

From Aarhus Festuge: 'Before I die I want to... '

New pants from H&M 80DKK

 Free beer and snack at Aarhus Food Festival
(I recommend Jacobsen's Abbey Ale for any kind of cheese)
 
Dinner for one. Looks booring but was quite tasty!


Jeg er blevet forelsket i en sanger... I kender ham godt fra denne sang:

Udover det har han lavet numre som 'Another You' , 'Stop these feet' og 'Stay'. Virkelig virkelig skønt søndags-chill musik. 

Nu til meget mere seriøst. Mit forhold til min sofa der straks må plejes! Adios!

---------------------------------

I've been a bit busy the last week, but I actually kinda like it. Then I know and feel like I'm going somewhere and putting myself into use elsewhere than just in my own little world.

I just saw a tv-show about 3 fantastic girls with Down's Syndrome. They are getting more and more rare as parents of today's society have the choice not to have a handicapped child. After watching this show I'm quite touched and surprised that a show like this can have that sort of effect on me. But I would never choose not to have a child just because it's with Down's Syndrome. YES its gonnae be difficult and YES it is gonna be hard, but that child will be just as caring (maybe even more) than any other child, and it will have just as much love to give (and even more) than you can ever think of. No one is perfect!

Yeah, I'm sorry for my late nigt blabbering, but I just had to say it.

Lately I've been falling in love with the guy singing in the posted video. It's Sebastian Lind, and he has an amazing voice. Great sunday mood chilling music! Try it out!

Nighty night people!

1 kommentar:

  1. Jeg så det samme program sidste uge, og hvor er de altså bedårende.. og jeg elskede deres svar. Særligt på et spørgsmål om perfekte mennesker. Jeg synes også der er for stor fokus på 'defekterne'.

    SvarSlet