mandag den 1. oktober 2012

Desperation...

to get away - kunne man nærmest ende titlen.


Jeg trænger virkelig til det. Jeg elsker Aarhus det er slet ikke det, og skolen gør mig heller ikke noget. Jeg elsker mine venner, min familie, og det stadie af mit liv jeg er i lige nu. Det eneste jeg hader er de tanker og følelser der er blevet skabt (eller ødelagt??) de sidste uger.. Ja, jeg er træt af mange ting lige nu.

Så er det godt min mor har god til at plante lyspunkter i mit liv. Hun fandt en billig rejse til os på nettet og ringede fredag aften for at høre om vi ikke bare skulle skide på det hele og tage afsted (dog med et lidt pænere ordvalg)... øhø JO tak!

Så nu venter der en uge i Finike i Tyrkiet fra d. 22-29 oktober og jeg kunne ikke glæde mig mere! Lige hvad jeg trænger til!


Jeg får ikke skrevet så meget herinde i tiden. Ja, nok pga. det sidste indlæg jeg skrev der var mega overskudsbesudlet, og så kunne jeg ikke lige overskue at skulle skrive et meget mere nedslået indlæg. Men ja, det blev så nu.

Et par billeder fra SeptemberAarhus med solskin:


Jeg hopper i seng

Nat nat--------------------------
'Desperation to get away' is the exact feeling I'm sitting here on the couch with...

I'm liking this stage of my life, loving Aarhus, my friends and family.
But I need to get away from all the thoughts created by the last week's mess.

My savior (mom) called me friday night and asked if I wanted to go on a trip to Turkey with her, and what else was there to say than YES YES YES of course!

Just what I need.

I'm sorry for the lack of posts in here, but.. yeah. You kinda just have to put up with it for now, but I'll try to improve, sorry..

The pics are from Aarhus in September.

Sleep tight!

2 kommentarer: