mandag den 17. august 2009

Late night confessions

Jeg vil have mere sommer, mere ferie, og mere hygge med dem jeg holder af. Det sidste er dog det eneste jeg kan ændre på.

Jo jeg var lidt skuffet. Og selvom vi har snakket ud, så er jeg stadig lidt skuffet. Det går nok ikke væk bare liiige fordi man får en forklaring på hvorfor der blev gjort som det blev gjort. Spontanitet manlger jeg nogle gange, men hun mangler lidt planlæggelse. Det har altid været vores store forskel. Vi holder dog stadig sammen, og kan snakke om tingene. Det er jo det vigtigste.
Mallorca var i øvrigt fantastisk, men jeg føler ikke jeg har fået nok. Overhovedet ikke!
Håber bare at alle sliper tøjlerne og giver den gas her lige inden vi ska starte igen.

Fik også købt nogle fine ting dernede. En hat, en top og nogle ringe. Jeg turde ikke tage mit cam med, fordi min kamerataske ikke er kommet endnu.Så dernede var vi nødt til at bruge et lille kamera. Men så kom der også gang i det gamle da jeg kom hjem igen.

Skal i Djurs med uni-pigerne i næste uge og derefter holdefødselsdag. Det bliver en god uge.

Hm jeg vil rigtig gerne have billederne på min blog meget større, men jeg aner faktisk ikke hvordan man gør, uden man piller ved billedkvaliteten. Har prøvet næsten alt. Formatet er så stort som det kan være, men det er måske blog-skabelonen der er noget galt med.

De sidste dage har jeg bare været hjemme og hjælpe nick i huset. Synes snrt der skal ske noget derope. Hele loftet ska males, og gulvet er ikke lagt på endnu. Men det går fremad.... Også med ahm og mig. Efter ferien føler jeg vi er kommet tættere på hinanden, og har set nogle helt andre sider end hvad vi er vant til. Så det er rigtig dejligt.
Billedet ovenfor er taget ved poolen på Mallorca, med min egen tlf. Er sgu egentlig også glad for at være i århus igen. Har egentlig savnet det lidt.

Var også til N*E*R*D koncert på godset i Kolding lørdag, og vil gerne give min helt egen anmeldelse af aftenen: Det var fantastisk, energisk, og mega fedt! Pharrel og drengene var sprængfyldte med energi! Desuden gjorde de meget ud af at komme i kontakt med publikum såvel mentalt som fysisk! Og Ja, man er da lige blevet et Pharrel handshake rigere!!!

Desuden hev de de allerforreste piger op på scenen og danse til 'she wants to move'. MEGA FED KONCERT: Stikker Coldplay all the way. Chris Martin, gå hjem og tag en sovepille!
Nå, jeg skal til læge imorgen, da jeg har nogle problemer med min ankel. Nighty Nighty then

Ingen kommentarer:

Send en kommentar