søndag den 17. juli 2011

Disappointed...

Det sku have været en helt fantastisk oplevelse for min søster... og hvad jeg betragtede som at være verdens bedste julegave! Nemlig en aften i selskab med Take That i parken lørdag d. 16. juli. Det var den oprindelige plan... men denne blev ødelagt af en vagt der kom ud kl. 17.55 og meddelte flere tusinde mennesker at de ikke ville blive lukket ind og se bandet, da stjernen, Robbie Williams, var blevet syg af madforgiftning.

Maiken så uforstående ud, da flere piger begyndte at græde, så jeg måtte forklare hende at vi altså ikke kom til at se drengene alligevel. Vagterne havde forsøgt at være tydelige i deres forklaring, men det er ikke nemt at forstå hvad den pågældende siger når han får tilråb imellem sine ord, og desuden står med ryggen til, så der ikke kan mundaflæses...
Vi kigge opgivende på hinanden, men endte alligevel med at grine lidt af situationen, da det er fucking typisk at sådan noget sker for os. Ærgeligt var det, men vi tog hjem og hentede jesper og rosa og gik derefter på cafe, hvor vi alligevel fik en hyggelig aften.

Alt i alt en dyr begivenhed der ikke blev til noget. Jeg har dog alligevel nydt weekenden, der gik med en 3-års dag med Nick på fotomuseum og på italiensk restaurant. Hygge med søster i Kbh, og en laaaang men komisk togtur pga. alle de mennesker der hverken kunne komme frem eller tilbage.

Lige nu sidder jeg og lægger sidste hånd på de bryllupsbilleder jeg tog sidste weekend, så parret kan få deres endelige bryllupsbog. Håber de bliver tilfredse med resultatet.

Lige et par billeder fra fredag:


Og til sidst et lille projekt jeg har tænkt over i lang tid. Næste gang er stedet en kormmark!
Eng: So sad and disappointed about Take That cancelling their concert in Copenhagen this weekend. Not fair that the ones who got their tickets first did not get to se the boys. But the ones who got their tickets for the extra concert got to see them.... not fair at all! But anyway, it was a present for my sister, and I'm soooo sorry that she didn't really get anything out of her christmas present from last year!

Well, it turned out to be a great weekend anyway. Nick and I went to the Danish Photo Museum on friday and had a dinner out the same night.
After the cancellation at 'Parken' my sister, her husband and me had a beer and a sandwich at a cafe in 'Nørrebrogade' and watched a movie to comfort ourselves. All in all a nice weekend, but without the expected concert...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar