søndag den 23. oktober 2011

Fall'in

'Så ska jeg da lige love for det blev efterår'. Det er nok noget af det alle lige kommenterer når de går på gaden og møder en tilfældig bekendt de ikke rigtig ved hvad de ska snakke med om.

Men det er jo rigtigt nok... Hver gang naturens farver skifter drastisk ift. årstiden, så giver det også et markant skift i menneskesindet. Til at starte med er det måske ikke lige sådan til at mærke.

Men jeg mærker det.. meget!

Jeg bliver meget mere betænksom, filosofisk og på nogle måder en smule reserveret. Jeg kan egentlig godt li' det , men nogle gange bliver det for meget med alle de tanker og den tid jeg giver mig selv til at tænke dem.

Så denne gang tænkte jeg 'gå ud i efteråret, oplev det, tag billeder af det og få det overstået... Føl det der skal føles nu og lad være med at 'synke for meget ned i det' ' hmmm hvis det da er til at forstå.

Så her kommer en blanding af fredagens efterårsbilleder, i et forsøg på at komme lidt udover de efterårstriste tanker og glæde sig lidt mere over de smukke farver, og glæden over at der måske snart falder smukt sne på bladene.


Weekenden (og efterårs'ferien') har båret meget præg af arbejde og træthed. Jeg lagde lejlighed til i torsdags da mig og tre piger fra holdet sku hygge lidt og i klubben bagefter. En meget 'mild' men sjov tur i klubben hvis man kan sige det sådan.

Fri fredag og arbejde lørdag-søndag. Lørdag aften med solo-filmhygge og søndag aften med lækker pastaret og rødvin med Nynne. Sådan... Kasper er på vandretur på Fur med Danni. Glæder mig til han komme hjem så vi kan hænge igen. Måske er det mangel på mandligt modspil der gør at jeg savner ham lidt hehe.

Næste weekend er strategitur med Commerciel magazine og jeg glæder mig! Det skal nok blive fabelagtigt!

God søndagaften til alle der kigger med. Og kom nu over det der med efterår. Det går jo alt sammen;-) Nu ska vi snart hygge med pebernødder, ris á la mande og pakkekalender:-)

Godnat


------------------------------

This weekend (or so called fall break) has been influenced a lot by work work work... It's alright when you think about the money, but not when you're too tireed to do the homework you assigned for yourself to do in the holiday.

I tend to get really tired, philosophic and sad when fall comes, cause it gets dark in the morning, in the afternoon, it gets cold and it is obvious that summer is gone for the next 7-8 months... damn..

But this time I've been experimenting with something. I've been trying to 'feel' the fall and think all my thoughts and experience all the fall-sadness in one day. Just to get it over with you know. I want to focus on the beautiful colours instead, and focus on what to look forward to insted: Snow, warm christmas cookies, rice pudding and a december calender.

The fall will pass faster than you know, but for now, the least I can do is try to enjoy it.

Have a wonderful sunday night.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar