onsdag den 8. februar 2012

When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead!

Så har man da liiiige fået 3/4 af de første karakterer på kandidaten, og lad mig bare sige... Det går skide godt! Jeg synes selv jeg er lidt awesome lige nu, og undskyld til folk der ikke bryder sig om selvfede mennesker, men lige nu er jeg ligeglad.

Det ska sgu fejres med god mad og en lækker 'bodystep'-time væk fra bøgerne!

Jeg har fået en voksende tendens til at spise let-stegte brune svampe med god salat til og i aften bliver da ingen undtagelse.
 yndlingssalat!

Hermed et lille stemningsbillede fra søndag 

----------------------
Sometimes, it's okay to admit that you're awesome... I refer to the grades I've been given in the first semester of masters degree. I'm damn proud of myself 'casue they are pretty good, if I should say it myself..

I've been studying all day, but this deserves a celebration! I'm gonna join a bodystep class to get away from the books yay! And cook myself an awesome meal.. You know, 'cause I'm awesome hahaha (quote: Barney Stinson)

The last post is from my outdoor sunday. I really like the contrasts.

Have a great day!

5 kommentarer:

 1. Det ser da skide godt ud, en endnu engang tillykke med de gode resultater. Er skide stolt af dig .

  SvarSlet
 2. Ud med Janteloven - og ind med 'Selvfeden' - eller noget ;) Skide godt - du har god grund til at være stolt!! Det er jeg - altså af dig.

  SvarSlet
 3. Det er ski da irriterende mine kommentare ikke kommer op - men jeg prøver igen!

  Ud med janteloven - og ind med 'selvfeden' - eller noget! Vær stolt af dig selv!!

  SvarSlet
 4. Hey Mai, det er fordi jeg jeg ska godkende kommentarerne før de kommer op. Jeg har før oplevet at der kom kinesiske spam kommentarer der blev lagt direkte ind under mine indlæg, og for at stoppe det har jeg valgt at jeg ska godkende alle kommentarer inden. Jeg skal snart ud og besøge jer, det er ved at være noget tid siden;-)

  SvarSlet
 5. Ja, det fandt jeg også lige ud af efter jeg postede sidste kommentare, nå men så er der to fra mig ;)

  SvarSlet