tirsdag den 28. februar 2012

A tiny bit in love

Ihhhhh, jeg ved godt der er en masse penge der skal betales tilbage til mine familiemedlemmer, men hvis jeg får mere end de 14.000 tilbage i skat som jeg regner med (fordi det er hvad jeg har betalt for meget i forhold til mit ubrugte fradrag), så havner disse sko i mit garderobeskab. Tænker sort blazer, hvid løs t-shirt, sorte bukser og disse fantastiske 'brogues' som de hedder.


Jeg må sige at jeg er ret ligeglade med om andre synes de er for vilde eller grimme, for jeg VED at de kan pifte mit kedelige sorte tøj op så hurtigt som det tager at binde snørebåndene på dem haha!

Jeg har rykket lidt rundt i lejligheden. Ikke pga. kedsomhed, tværtimod! Men fordi jeg var træt af altid at falde over min computerledning på vej ud til køkkenet. Nu står mit spise/arbejdsbord henne under vinduet og ledninger lægger ind til væggen når jeg sidder der. Liiige som de skal.

Men stod det bedre før eller hvad siger I?

 Og til sidst lidt køkkenhygge. Mangler dog lige et billede til rammen...
 

Jeg hører rigtig meget Band of Horses, Florence and the Machine, og the Hives... Sikkert fordi de to sidstnævnte kommer til Northside til sommer. Så skal der jo øves lidt på teksterne!

Brormand kommer måske op til mig d. 16. Marts, fordi de berygtede (men knap så berømte) SPECKTORS kommer og spiller til studenterrådets 80 års fødselsdag, og det koster i øvrigt kun 40kr i forsalg med studiekort!
FEDT!

Det har været en laaang dag med både skole og en smuttur til Aalborg for at interviewe en kilde til en artikel til Commerciel Magazines aprilnummer. Nu ska jeg i seng, da der venter gruppearbejde imorgen kl. 10!

-------------------------

Today was a pretty long day, both with classes in school and a trip to Aalborg in connection with an interview for the April issue of Commerciel Magazine. 
Just wanted to show you the shoes I'm gonna get for myself if i get more than the 14.000 DKK i expect in  my tax payment return... I l.o.v.e. them and I know they seem a bit crazy, but I'm also sure that they can fix my entire black wardrobe in the 2 seconds it takes for me to tie them on.

Further, I moved some furniture around in the living room in order to avoid the cords from my computer to lie across the floor with the risk of me tripping in it every time I go to the kitchen!

On the other hand, even though this is the most practical location of the dining table, did it look nicer before? Just asking...

Gotta get some sleep!

Nighty nighty folks!
 

3 kommentarer:

 1. Synes faktisk at bordet står fint. Det kan stå begge steder, men jeg kan god lide at bordet står ved vinduet...
  Synes du bor så fedt!

  Og fede sko i øvrøg, ikke helt mig, men kan sagtens se dig med dem på!

  SvarSlet
 2. Hej min skat, det ser da godt ud , sådan kan det da godt stå. Så kan du også følge med i hvad der sker undefor.....det bliver jo snart forår.

  SvarSlet
 3. Maddy: Jeg er virkelig også glad for at jeg bor her og sådan som det efterhånden er kommet til at se ud. My (hvis storebror ejer lejligheden) filmede det hele sidste gang hun var her, for at samle inspiration til når hun selv ska flytte hehe. Sjovt!

  Mor: Ja, jeg nyder faktisk at side ved vinduet, men igen, så er det også nemmere for folk at følge med i hvad jeg spiser og om jeg piller næse eller ej haha!

  SvarSlet