onsdag den 7. marts 2012

Frontpage material!

Idag har jeg været portæt fotograf for Stine Bosse! Iiihhhh jeg ville ikke sige det før det var overstået af frygt for at jinxe det.

Men ja, det gik rigtig godt, og billederne er blevet skarpe og gode i farver og komposition! Hun havde heldigvis også valgt en rigtig fed kjole i dagens anledning, så hun matcher super godt med den røde stol vi brugte på shootet!

Jeg er så glad, og stolt. Det bliver en fed forside der kommer frem til Juni, og jeg kan ikke vente med at vise mit værk på 3000 magasiner!

Yes yes yes!

Jeg må faktisk ikke vise billederne endnu så jeg venter lidt med det. Men det er bare rigtig godt!

Jeg har fundet en ny yndlingsblog der bare inspirerer mig rigtig meget i forhold til personlig stil. Jeg har jo altid godt kunne lide at være lidt rock-ish og slidt i tøjet, og Kathrine på denne blog gør det rigtig godt! Se hende her.

I weekenden ska jeg på motivationstur med SL og jeg glæder mig helt helt vildt! Jeg ska være blå lørdag aften, så det bliver lidt en udfordring at lade være med at smitte af i soveposen;-)

Jeg har været til karrieredag på Scandinavian Center og sidder nu med endnu flere ansøgninger og cv udkast til diverse praktikpladser... Hvilket et cvbillede er bedst?
Jeg hælder selv mest til det midterste.. Men vil gerne have andres holdning til det. Det betyder jo meget i forbindelse med det førstehåndsindtryk man giver.

---------------------------------------------

Today I was a portrait photographer for a big Danish business woman called Stine Bosse. She is on the list of the most powerful women in Europe as no. 11 on the list. She is also the managing director of the Danish Royal Theatre in Copenhagen.

I was quite relieved when I saw her outfit for today, 'cause it matched very well with the chair we wanted to use for the photoshoot. I'm so excited to show you the pictures, but I have to wait until May where the magazine is distributed!

I'm currently working on my CV and I'm wondering which picture to use???


Busy weekend coming up. I think I'm gonna love it!

2 kommentarer:

  1. MHT til billede - jeg ville vælge det midterste. Opsat hår ser viser mere seriøsitet.

    Og hvor er det fedt at høre med dit fotoopgave idag - den forside skal du have i ramme!!

    Søs

    SvarSlet
  2. Den i midten er bedst og du har jo som regel også dit hår sat op når du arbejder.

    SvarSlet