fredag den 23. marts 2012

Thank God its Friday!

Jeg synes det har været en semi-hektisk uge... Men det føles lidt som om det altid er den kommentar jeg hiver frem når weekenden nærmer sig. Jeg synes ALTID det har været en hektisk uge.

Efter at have læst min søsters morgenindlæg ved jeg godt jeg intet har at klage over. Jeg har jo ingen børn der gerne vil op kl. 5 om morgenen!

Jeg havde besøg af mutti igår og det var heeeelt fantastisk at se hende. Det var lige hvad jeg trængte til.
VI spiste morgenmad på Kejserriget og osede byen rundt efter... tja ikke noget bestemt, men penge fik vi da brugt hehe.

Jeg brugte bl. a. mine på en hvid blazer (nej! Jeg har ikke nok blazere endnu!), en cowboyjakke og nogle ting til lejligheden.

Jeg skal ud og spise med Kasper i aften, for lidt at få en afslutning på vores uge som roomies. Det bliver så godt!


Jeg leder desuden stadig efter en PR praktikplads... Nogen der har hørt noget?

--------------------

When I come to Friday, I always seem to feel like the week has been long and hard work! However, after reading my sister's blog about having two kids, I know I shouldn't complain at all.

Mom dropped by for a visit yesterday, which was just what I needed. I bought a new white blazer (i can't seem to get enough of blazers!), a jeans jacket and some things for the apartment.

Going out for dinner tonight with Kasper to celebrate the end of a cosy week being roomis in my crib. Tomorrow he's going to Cph so he won't be home until Sunday.

Enjoy your weekend!

1 kommentar:

  1. Ej den blazer sgu da et godt køb - klæder dig godt!


    Og nej selvom du ikke står om kl 5 med morgenfriske unger, men har du mange andre ting på programmet, som et hektisk studie, arbejde og søgen efter praktisk plads. Så jo det er fuldt ud tilladt at klage ;)
    Jeg kan dog ikke idag, jeg sov til 7.30, men Liva sov dælme til 8.30, vildt!

    SvarSlet