mandag den 19. marts 2012

New roomie

Jeg har en midlertidig samlever, roomie, rumbo, rumme - kært barn har mange navne. Med andre ord har jeg en rigtig god ven, der har brug for et sted at være her den næste uges tid, så jeg tilbød selvfølgelig mine ekstra kvadratmeter for at hjælpe ham.

Han har indtaget min bænk inde i stuen:min entre:og et par hylder i både klæde-og køleskabet.
Jeg synes det er vildt hyggeligt at have en ven på besøg selvom vores rytmer er meget forskellige. Jeg er lidt af en natteravn og han er 100% A-menneske. Men det går fint fordi vi i årevis har accepteret vores respektive forskelligheder.

Og jeg vil selvfølgelig gøre alt for at hjælpe en ven der altid er klar til at hjælpe mig.

Udover skole stresser jeg en smule over mine praktikansøgninger. Jeg ved at der er lang tid til og at de fleste opslag ikke engang er komme op endnu. Men jeg har kun sendt 2, hvoraf den ene ansøgning er til det sted jeg virkelig virkelig brænder for at komme hen. Der er dog rigtig mange andre der også har tænkt sig at søge her og det gør mig lidt urolig - Konkurrence er stor! Og hvorfor ansætte en der har fotografi som frivilligt job frem for en der har siddet i SL's kommunikationsafdeling. Ja det ved jeg ikk. Jeg kan vel håbe på det bedste....


Ellers har jeg ikke andet at sige end at juble og den blender jeg fandt i Netto til 99,-! Ja hvor heldig har man lige lov til at være. Nu ska der drikke skovbærshakes og smoothies!
God mandag aften!
------------------------------


I have a temporary roomie the next week. It's one of my best friends who needs a place to live, so I offered my crib to help him out.

We get along pretty well as we've known each other for years and years. He enjoys cooking, so that's one of the benefits of letting him stay here;-)

I'm a bit stressed out about my internship applications as I've only sent out 2. But everyone says I should take it easy because most of the notices will not be put up until May/June. Hopefully I'll find something!

Just bought a blender aswell! Time to make some smoothies!

Enjoy your monday!

1 kommentar:

  1. Så hygger i jer nok - selvom du nyder at bo alene, så tror jeg også det er rart med besøg!!

    SvarSlet