onsdag den 4. april 2012

Guilty pleasure... My Liam

Uuuuh i Lørdags var jeg med Rikke til L.O.C. koncert på Train. Fantastisk, øredøvende, bassbrummende, sprødt og lækkert var det... intet mindre.

Én ting stod i vejen for den gode oplevelse: Sure fine damer der aldrig har været til en hip hop koncert før og brokkede sig hvis de fik et arm i ryggen eller man gav den for meget gas. JAMEN SÅ GÅ DOG HJEM! I hører åbenbart ikke til her, siden I ikke ved hvordan man agerer til en koncert. Det ødelægger det for de af os andre der lever os ind i musikken og bare står og nyder det når hende bagved eller ved siden af en siger 'Undskyld men skal din arm være lige der, skal du hoppe sådan, skal du råbe sådan hele tiden?' JA, det skal jeg fandme!

Vi er til koncert - forstå det nu!

Nå, men Liam var i hvert fald rigtig fed, og U$O kom selvfølgelig og hjalp ham med de sidste sange. Fedt fedt fedt!
 De her dage er jeg på en udrensningskur, bare 3 dage. Jeg begyndte lidt i  tirsdags men det er først idag jeg rigtig er startet. 1. dag kun frugt og grøntsager, hvilket resulterer i en aftensmad der ser sådan ud:
Ovnbagte asparges og squash med ærtepuré og tomatsalat. Det bliver svært at sku spise frugt til aftensmad imorgen... 2. dag står den nemlig kun på frugt. Det er jeg knap så god til. 3. og sidste dag hedder vand vand vand og vand. Og hvis jeg er ved at dø har jeg sagt til mig selv jeg gerne må tage et æble/appelsin til aften. Lørdag skal jeg til fødselsdag om aftenen., så der må jeg heller tage morgenmad for at få maven i gang igen.

Jeg gør det bare fordi jeg har lyst og fordi jeg er træt af at føle jeg spiser alt det forkerte hele tiden. Såååh here goes!

Jeg hopper i seng. Ska nemlig arbejde hele påsken. Ked!


----------------------------

On Saturday I was at a L.O.C. concert with my friend Rikke here in Aarhus, and I looooooved it. He's a keeper!
He knows his shit! However, some of the ladies who are not used to going at concerts (and probably shouldn't!) were quite annoying, as some of them were clearly annoyed when the real fans were bouncing and having fun enjoying the music.

Just uploaded a picture of my dinner tonight. Trying only to eat vegetables and fruit the next 3 days. Just because I want to try it out...

Enjoy your easter! I'm working through all of it!

1 kommentar:

  1. Ej, det er bare fordi så mange kvinder har fået øjnene op for den lækkerhed han har.. men hvis de skal stå og være 'fine', så kan de godt gå igen!

    SvarSlet