onsdag den 11. april 2012

Waiting for a call...

Inden påsken blev jeg lovet et opfølgende opkald fra en der har et rigtig fedt firma ... Fokus er på music branding og jeg synes det er mega spændende. Manageren ville ringe til mig efter påskeferien når han var tilbage på kontoret. Og det vil jeg vurdere til at være i går, i dag og senest i morgen. Jeg er virkelig virkelig spændt på hvad han vil sige, men forbereder mig samtidig på et afslag. Man kan jo aldrig vide sig sikker på noget i forhold til praktikpladser. Det kan jo være de har fået en meget bedre ansøgning her i  påsken...

I dag har jeg ingen undervisning så dagen er afsat til et online brandskole,- hygiejne,- og hjerte, lunge og redningskursus fra skejby sygehus. Det sku være gennemført for langtid siden, men jeg har simpelthen ikk haft tid til det. Så det tager nok et par timer. Derefter skal jeg skrive et par uopfordrede ansøgninger og træne i aften.

Jeg keder mig ret meget for tiden... Der er nok at lave, det er SLET ikke det! Men jeg er overhovedet ikke motiveret til noget af det. Jeg er træt af at skrive ansøgninger, træt af at træne og får overhovedet ikke brugt mit kamera i min fritid lige så meget som jeg kunne ønske. Jeg får ikke læst særlig mange lektier og der er gruppearbejde, fremlæggelser og afleveringer hele tiden.. Hmm, jeg er godt nok et brokkehoved. Jeg har det jo rigtig godt! Jeg gider bare ingenting lige i tiden. Og jeg kan ikke engang sige at det er fordi det er hårdt at komme i gang efter ferien, for 'ferie' har jeg stort set ikke haft. Jeg er nemlig så grådig at jeg har taget alle de helligdagsvagter på skejby jeg kunne komme i nærheden af.

Det eneste jeg ser frem til lige nu er sommer og festival. Men der er to mdr til endnu...

Det kan være jeg ville få et skud energi hvis jeg nu fandt den rigtige praktikplads. Og jeg ved godt selv hvilken én det sku være...

Et par billeder fra i går og i dag:



 Se hvad min kaffemaskine kan lave! Tricket er at komme mælk i før kaffe. Så lægger mælken sig i bunden, kaffen i midten, og skummet øverst.. SKørt, men flot! Det kan faktisk siges at være en latte Macchiatto.





---------------------------
I'm waiting for a call from a guy who owns a company called KnowTheirName. They work with music branding and I've applied for an internship in their company. I hope he'll call today og at the latest tomorrow. I'm really interested in this position since all I do all day is listen to music that moves me.
I would absolutely love to work for them for free!

But I won't get my hopes up because they've probably got hundreds and hundreds of applications.

The pictures are from yesterday and this morning where I tried to make a Latte Macchiatto and I think it turned out pretty well.
Enjoy your wednesday!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar