onsdag den 20. januar 2010

just laugh about it

Der sker så mange dårlige ting for så mange folk. Når det er de store ting, kan man nærmest ikke andet end bryde sammen eller lukker sig selv inde. Men er det de små ting, der ikke vælter ens verden, kan man ikke gøre andet end blot grine af det og alle de kynikere der slantre rundt som om de ved og ejer alt.

Sådan en mødte jeg i fredags... Det betød nærmest appocalypse i mine øjne. Det resulterede i gigantiske skænderier, tårer og hårudrykkende udtalelser. Det lyder nok mere dramatisk end det fuldemands-skænderi det egentlig var, men det var virkelig forfærdeligt, og jeg har ikke brug for at gøre det godt igen, eller nogensinde at se ham. Og sådan har han det vidst også med mig. Thank god.
Det er vidst bedst vi bliver i hver vores verden. Jeg griner bare ad ham... For det var en af de små ting...

I dag skal jeg sådan set bare læse... Har jo en synopsis jeg skal op og forsvare på mandag. Skal mødes med Kasper kl. 16 til en kop kaffe. Stille opg roligt. Medmindre han overtaler mig til at tage i byen en onsdag.


De billeder jeg har taget i weekenden er for store til at uploade så jeg skal lige have lavet dem om til et andet format inden de kommer herind. Men de kommer...

Nu vil jeg hjem til Århus og have kaffe med kaps. Hygge

Ingen kommentarer:

Send en kommentar