mandag den 11. oktober 2010

day and night

Jeg skriver kun når jeg synes jeg har noget at sige, så liiige i øjeblikket går det lidt sløvt med opdateringen.

Igår var en virkelig underlig dag. Jeg savnede min familie rigtig meget og de hyggelige omgivelser i ejstrupholm.. Det var nok grundet det faktum at der var duedag (en hyggelig årlig kræmmerdag) og jeg vidste at alle folk bare gik og hyggede sig med hinanden, både venner og familier. Hmmmf... Det er første og sidste gang jeg misser den hyggeligste dag i min kære hjemby!

Grunden til jeg ikke kunne komme med var at jeg sku til en venindes fest om lørdagen, og at jeg jo ikke havde så mange penge til at tage både frem og tilbage til ejstrup for at være der et par timer søndag eftermiddag. Far havde også fødselsdag lørdag aften, så jeg var ret ked af at jeg ikke kunne være hjemme, men på den anden side var det en ret fed fest vi havde i Århus..

Søndagen blev brugt foran fjernsynes og et par timer i botanisk, som jeg benyttede mig til at få tænkt nogle ting igennem og taget et par billeder oveni.


Her er et par efterårsbilleder taget ud af mit vindue søndag eftermiddag og søndag aften.Også lige et par fede . men simple looks fra lookbook.nu
Måske sku man prøve det med læbestift en dag...GB: Yesterday was a weird day... I missed my family a lot, and was just walking around wondering when I was going to see my mom again... I went to the botanic garden in Århus and took some pictures to make myself think about something else.

Well here is a few pictures of the trees in the garden, changing coour and losing their leafs... I added a couple of cool looks from lookbook.nu just to inspire myself to wear a red lipstick some day...

Nighty nighty

Ingen kommentarer:

Send en kommentar