tirsdag den 23. november 2010

Dear Santa...

I år har jeg riiiiiigtig mange rejseønsker på min ønskeseddel. Men nogle gange kan det altså også blive for meget med alle de praktiske ønsker.

Jeg har kigget på kjoler til de kommende julefrokoster og jeg har især forelsket mig i én:
På siden nelly.com ser den ret kort ud på den lange model, men på 164 centimeter lange mig når den sikkert langt nok ned til at kunne bæres med de gode 'Stinna' fra Føtex hehe. Ellers skal den parres med et par tætte strømpebukser eller leggins. MEN den koster 429kr, så jeg må hellere begynde at sy i stedet for at pleje mit overtræk. Godt der er en gulerod i form af en skøn rejse i sidste ende!

Jeg skal nemlig vaccineres igen på torsdag, så jeg skal spare igen igen.

Er heldigvis begyndt på julegaverne. Og julehyggen er kommet til Århus, så jeg er bare i et dejligt humør for tiden. Der er kommet små juleboder i træhuse over clemensbro, og duften af kandiserede æbler og brændte mandler spreder sig i gaderne. MUMS!


Den sidste uge har vi ikke haft net her i huset, fordi routeren skal flyttes ned i kælderen, og det tager åbenbart lang tid! Men Kasper har lånt mig sit trådløse internet-stik som han får gratis pga. firmaet. lækkert! What a savior!

Jeg har derfor heller ikke upateret min tumblr. Men det skal jeg nok få lavet om på.
Jeg skal bare lige sove ud først, så jeg vil tidligt i seng i aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar