mandag den 1. november 2010

Le Gammeltoft in Århus

Le Gammeltoft spiller på Zenza her i Århus på torsdag. Jeg belv spurgt om jeg ville tage billeder, men denne gang måtte jeg dog takke nej fordi jeg har en aftale den aften og igen skal arbejde kl. 6.30 dagen efter. Så derfor er det umuligt for mig at få det til at hænge sammen.

Håber ikke de holder op med at spørge af den grund. Men hvis man befinder sig i Århus på torsdag er det heælt klart et besøg værd!!

Det har været en ret hektisk weekend: Oveni arbejdet var jeg til release på et nyt tøjmærke i skaterbutikken Manual i fredags. Det var mega hyggeligt! Men jeg smuttede hjem kl. 23 (flot Mia, dygtig!). Selvom det gjorde lidt ondt i hjerte at jeg ikke kunne komme med på esco hehe.

Lørdag tog jeg toget til Herning efter arbejde for som gammel Linkin Park fan, at se bandet fyre den af i boxen fra kl. 21-23. Det var en rigtig fed koncert, dog med en masse af deres nye knap så gode musik... Jeg gav deres præstation 4/6 stjerner, men det var nok fordi jeg ikke stod helt oppe foran.

Jeg var hjemme igen kl. 1.30 om natten, men takket være skiftet til vintertid fik jeg alligevel en rimelig nattesøvn.

Søndag (igår) var det så tid til biffen med uni-pigerne og The Social Network. Rigtig god film btw!!

I dag får i et par billeder jeg tog i sidste uge midt om natten. Elsker nattens farver. De er meget mere intense end i dagslys:
- Out


GB: This was a very busy, but great weekend, stuffed with cool experiences such as release party at the skate shop Manual, Rock concert with Linkin Park, a trip to the movies to see The Social Network... and lots of work and early mornings! That's why I've been sleeping and relaxing today at the house. Nice and quiet. Tomorrow I'm gonna watch the game FCK-Barcelona with the college people.

Posted some night pics all taken by me last week. I like!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar