tirsdag den 30. november 2010

Right here, right now

Sådan er udsigten fra vinduerne på mit værelse:

Lyset fra byen skinner igen på skyerne, hvilket giver billederne en lys-gul farve. Det ser så hyggeligt ud!


Det har egentlig været en lortedag... Ville tage bussen i morges, for første gang siden jeg begyndte på arbejde i August! Så jeg står tidligere op end jeg plejer for at tage bussen kl. 6.03. Den kom IKKE! Så tog jeg en anden bus ned i mølleparken for at kunne tage nr. 17 ud til skejby sygehus.... nr. 17 kom så heller IKKE!. Jeg må så fryse min mås og fødder i iskolde stive 40 min inden den næste bus kørte til skejby! Jeg var først på arbejde kl. 7.15 (45 min for sent) og jeg var pissed! Så imorgen er jeg på jernhesten igen... Uanset vejret! 


Imorgen er det d. 1. december... Jeg har ikke noget kalenderlys endnu. Jeg har dog købt 2 røde lys til 5kr i netto hehe. Men jeg gider sgu ikke give op til 40,- for stearin bare fordi der står tal på!

Jeg har absolut intet julepynt og alligevel har jeg aldrig været så meget i julestemning som jeg er i år! Jeg forstå det simpelthen ikke. Måske er det fordi jeg glæder mig så meget til de eneste 3 sammenhængende fridage jeg har haft længe, og de skal ovenikøbet bruges på familien og kæresten. Så skønt!

Jeg er også begyndt at lægge nytårsplaner med tøserne. Måske sku jeg bare begynde at sy en kjole hehe. Så er det overstået!Btw: Er det bare mig der har bidt mærke i at Robert Smith fra The Cure har lavet en ny sang sammen  med Crystal Castles? Folk på youtube er af den mening at denne sang kan forene verden da alle er enige om at den simpelthen er så genial og fantastisk... Og til denne folkemængde slutter jeg mig selvfølgelig. Man er vel gammel trofast The Cure - fan heh.

Nummeret SKAL simpelthen høres! Klik her!


Jeg har i øvrigt ventet på at denne skjorte sku komme på tilbud. Nu koster den nemlig kun 39,95.
 Det er da næsten ikke til at stå for. Den er sikkert blevet revet væk i butikkerne!

Nu vil jeg se lidt fjernsyn inden jeg skal i seng. Endnu en træls dag på arbejde imorgen... Nat natGB: Just a couple of pictures of the view from the windows in my room. I love the snow, but it's really getting in my way when I'm off to work in the morning. This morning I was going to take the bus, but only 1out of 3 managed to show up! So tomorrow I'm on the bike again.

Remember to click on the livk to listen to Robert Smith's new single with Crystal Castles.

Have a nice one!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar