tirsdag den 10. august 2010

A tribute to Kent

Jeg er nu hjemvendt fra en fed skanderborg festival med, hvad der var overraskende for dem der blev hjemme, super godt vejr, fede mennesker og gode koncerter. Den bedste af dem alle var faktisk Kent på bøgescenen søndag aften. Mig og pigerne stod helt forrest så vi kunne se ALT hvad der foregik.

De startede med et par sange 'Utan dine Åndetag' og 'Der Finns Inga Ord' fra deres nye album 'En Plats i Solen'. Derefter kom en blanding af gamle og nye numre. MEn nævnes skal de fedeste selvfølgelig: 'Kärleken Vänter' , 'Ingenting', '747' og 'Dom andra'.

Her er et par videoer fra koncerten... Den sidste viser det afsluttende show med konfetti af røde sommerfugle hvorpå der stod nogle af Kents poetiske tekster på hver og en.

Kärleken Vänter

Ingenting


Afslutning på Mannen i den Vita Hatten

Der vil nok dukke et par skanderborgbilleder op når jeg har fået dem af P. Det var nemlig hendes kamera vi havde med.

Jeg fik jo billetten gratis da jeg arbejdede for Spritruten. Det var egentlig okay arbejde, men mandag (igår efter festivalen) var det hårdeste da jeg også havde en nattevagt søndag indtil kl. 4. Men det gik, og jeg fik billetten gratis, så det var helt fantastisk!

Nu skal jeg ned og købe en gave til Liva for vi skal til maikens og hendes fødselsdag på søndag. Bliver godt at komme hjem og hygge med familien og kæresten et par dage inden jeg igen begynder på arbejde.

Hyg jer!

1 kommentar:

  1. Fin blog.. i like <3
    tommel op for den :}
    kig fobi // http://henriettewybrandt.blogspot.com/

    SvarSlet