tirsdag den 27. juli 2010

New maxi dress and bags

I fødselsdagsgave fik jeg en rigtig fed taske af maiken, jesper og liva... Men selvom tasken var fed i sig selv, sagde maiken at jeg alligevel sku gå ned og kigge i Neye om der var noget jeg synes var endnu federe, fordi der lige nu var 20% på alle i forvejen nedsatte varer. Derfor gik jeg derned i dag og kiggede. Ikke direkte fordi tasken skulle byttes, men det kunne jo være jeg fandt noget jeg ikke kunne leve uden..

Hehe og det gjorde jeg selvfølgelig.

For at vise min søster og mutti hvilke tasker (ja taskER) jeg er faldet for, har jeg taget disse billeder:


Denne taske kan både bæres med en lang skulderstrop og en kort kæde der begge medfølger
Det er et suverænt suplement til den ene lille sorte skuldertaske jeg altid bruger!

Den anden taske er denne store shopping bag i en mørk grå-grøn farve.

Begge tasker for den samme pris som for den oprindelige taske! Tusind tak søster, jesper og liva;-)Desuden ville jeg lige vise min nye maxikjole, som var en fødselsdagsgave fra min bedstemor, mens jeg har den på.Den er virkelig behagelig at have på og har den perfekte længde. Indenunder det yderste gennemsigtige lager er endnu et lag sort stof, der medvirker til at kjolen ikke er gennemsigtig.

I aften skal jeg se en film alene. Aaah alene tid, det nyder jeg nu alligevel ind imellem.
Imorgen skal helle, nat, p og jeg ud og handle ind til Skanderborg. Dvs. ekstra telt og drikkevarer.

 Men nu smækker jeg en film på og slapper af. Jeg skal i øvrigt snart til at gøre noget ud af alle de fotoprojekter jeg går rundt med inde i hovedet.
HyggeGB: Today I got two bags instead of the one I got as a birthday present from my sister. Thanks a lot, they're great!
I also just wanted to show off the new maxi dress I got from my grandma. It's very relaxing to wear, and beautiful both in day and night time.
Tonight I'm going to watch a movie alone... I enjoy my time alone quite a lot.

Have a nice evening

1 kommentar:

  1. Det var jo slet ikke noget dårlig bytte - 2 fede tasker i stedet for en. Også er det vist fint du kiggede i Århus, men Horsens havde ikke dem du viser frem. For havde jeg set den sorter, havde jeg nok også valgt den.

    Og kjolen - den er da skønt!! du ser kanon ud i den og den smalle talke fremhæves flot.

    Måske jeg kan låne den en dag ;)

    SvarSlet