mandag den 20. september 2010

Best moments from event 30KM

Vil bare lige vise nogle af de bedste billeder fra fredag aften. Alt er færdigredigeret, men jeg vil ikke udsætte jer for at skulle se dem allesammen igennem. Her er et par stykker udover dem der er med i det forrige indlæg:
Er selv ret tilfreds med resultatet og de meget forskellige billeder. Det afspejler ikke s meget den stil jeg plejer at tage billeder i i min fritid. Men det kan man ikke gøre så meget ved når man er på et diskotek. Så bliver det bare ikke så kunstnerisk.. Dog synes jeg der er nogle fede ind imellem alligevel.

Dem der stod for arrangementet spurgte om jeg ville tage bilelder til Thomas Madvig arrangementet d. 30. sept også. Der skal jeg også arbejde fra kl. 6.30 dagen efter, men har overvejet at tage den ud i en køre. Nu ser vi hvad de synes om billederne.

I dag har jeg haft fri, og sikke en tiltrængt fridag. Jeg ville sove længe men kunne ikke sove til mere end kl. 9 hehe... Det er typisk. Men jeg har hygget mig med redigering af billeder og en masse gode fjernsynsprogrammer. Liiige som en fridag skal være. Desuden har det regnet hele dagen, så jeg har det ikke dårligt med at have været inde hele dagen!

Hyg jer derudeGB: These are some of the photos from the event friday night. I'm pretty pleased with the result even though the pictures do not reflect the style I usually photograph in... But what can you do when you are to take pics at a club, right?
They actually asked me to shoot again the 30th of September when the Danish DJ Thomas Madvig is heating up the spot. And of course I said yes..

Today was my day off, and it was sooo needed! I've spent it editting pictures and watching a whole lot of tv. Fantastic!

Peace out!

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare fedt at blive spurgt igen :) og cool billeder. Maiken

    SvarSlet