søndag den 5. september 2010

Uh - I would looove to

Jeg ville ønske jeg kunne købe denne kjole hos miss selfridge:Nøj hvor er den smuk. Og så med et par rå sorte stiletter og en cowboyvest. Ja eller uden, men med en fed oversized grå blazer til... Det eneste problem der opstår med denne kjole er: Bh'en? Jeg kan IKKE uden. Og hvad f***** gør man så her? Hmm...
Er dog også faldet for dette bælte, der kan pifte alle kedelige kjoler og toppe op.


Men kjolerne og bæltet skal af hjernen for jeg er i sparemood. Jeg skal nemlig til Ålborg og besøge Mette sidst i denne måned, og der vil jeg bare kunne nyde at jeg har gemt penge til at hygge mig for.  Derfor synes jeg ikke rigtig det gør noget at jeg har arbejdet de sidste to weekender.

Mor har foreslået at give mig min nye seng i fødselsdagsgave i stedet for højtalerne. Så det blev jeg virkelig glad for! Hun er sgu så god til at hjælpe når det står lidt skidt til;-) Men en ny seng var simpelthen tiltrængt. Nick var også ved at slå mig ihjel til sidst fordi han ikke gad sove på en 'åndssvag sovesofa' når han var her hehe..


Har lige afsluttet min 3. dag ud af min 8-dages arbejds'uge'. Så der er stadig 5 dage to go.. Øv.

GB: I wish I could buy this dress without feeling bad for my financial situation. But I have to pull myself together 'cause I'm going to visit Mette in Ålborg this month, and in that weekend, I don't want to be stingy about anything! Btw. Mom told me she would give me my new bed as a birthday present instead of the speaker she intended to give me. I'm sooo thrilled about that cause Nick hated me for letting him sleep in the old lousy bed. Gotta work again the next 5 days, even though I've been working since friday morning. 5 days left 'til weekend.


Nighty nighty

Ingen kommentarer:

Send en kommentar