onsdag den 16. maj 2012

Almost ready!

Jeg har fået feriepenge og løn for at oversætte en kontrakt, så jeg kunne godt unde mig selv endelig at købe de perfekte løbesko. Jeg har nemlig lovet mig selv at være i god form til sommer, så nu ska der ske noget!

Jeg har altid haft en tendens til at snuble meget, vende den venstre fod indad og tilmed få ondt i knæene når jeg løber (ja man kan vel godt sige at jeg ikke ligefrem er skabt til at løbe... tværtimod - Løbemongol!).

Det viser sig så at jeg løber fuldstændig neutralt uden at pronere hverken ind-eller udad. Det overrasker mig meget da jeg før har fået at vide at jeg har hypermobile led, løber tungt osv. osv.
Nå, men de bedste sko var som sagt et par der giver neutral støtte i begge sider under foden, men som har en god solid og blød sål der gør at knæene ikke får det sædvanlige stød.

Jeg valgte et par asics til 999 sat ned fra 1400! WOW det er meget for et par sko, men nu skulle det altså være de helt rigtige. Sælgeren sagde også at det var top-løbesko, så den burde være i orden;-)


Derudover fandt jeg et par bukser til 175. Det gør jo ikke noget at det passer sammen, men hvem havde troede at der nogensinde ville snige sig en pink farve tilbage ind i min garderobe. Nej, vel??? Men det er hermed sket.
Købte også et par nye solbriller der ikke hele tiden glider ned på næsen som dem jeg i forvejen har: h&m 50kr selvfølgelig hehe:

Nu vil jeg vende tilbage til min PR opgave der skal afleveres på fredag, shjjiiiiiit.

-----------------

To comply with my promise to myself regarding wipping myself into good shape for the summer, I went down town to get a test in how I actually run. 

Apparantly I run with neutral pressure when a land on my feet. Quite a surprise to me as I thought I was a running MONG!

Well, I had to pay 999DKK for them but I'm pleased 'cause they are no less than excellent!

I bought some sunnies and running trousers as well. Not that I got rich or anything, but I got a small pay for translating a contract for a friend so... That's why. 

I gotta return to my PR project that's gotta be turned in on Friday!

C-ya!

2 kommentarer:

  1. De er da ret seje, dine nye sko. Så ligner du altså ikke Phoebe alligevel når du løber ;)

    SvarSlet
  2. Haha nej åbenbart ikke helt alligevel. Det er nok bare noget jeg selv føler hehe.

    SvarSlet