tirsdag den 29. maj 2012

Phobia?

I dag spiste jeg frokost med pigerne efter aflevering af vores 2 eksamensopgave. Ja spørg mig lige om jeg er træt af at leve mit liv foran en computerskærm.. hmmmf...

Nå, men snakken faldt på fobier, eller bare ting man ar virkelig bange for. Både fisk, edderkopper og tandlæger kom på banen, og efter folk havde luftet deres tanker, spist deres burgere og drukket deres øl, så gik vi hver til sit.

Men jeg kunne alligevel ikke helt slippe tankerne om fobierne og det er først nu gået op for mig hvad jeg er ret bange for... Udover at være bange for at miste min familie, så har jeg fundet ud af at jeg er virkelig bange for ikke at være god til noget. Det er super nem at være middelmådig til rigtig mange ting, men at være den bedste eller ovenud supergod til noget... Det tror jeg aldrig jeg har opnået.

Jeg tror også det er det der afholder mig fra at prøve rigtig mange ting. Det afholder mig fra at sende jobansøgninger, stille op til konkurrencer osv. for hvad nu hvis jeg ikke er lige så god eller bedre end de andre. Jeg vil i hvert fald hade at finde ud af at jeg er den dårligste... Så derfor er det nemmere bare at lade være.

Jeg ved det er noget pjat og at det er forfærdeligt dumt. Men det er også derfor jeg hader når folk konkurrerer med mig, for hvad nu hvis jeg finder ud af at jeg er dårlig til det vi konkurrerer om. Det er tit sket at jeg kun deltager i noget hvis jeg ved jeg har en chance for at vinde.

For fanden altså, come on. Hvad har jeg at tabe.. hmm ja, min stolthed kunne jeg vel sige. Men hvis man ikke tager nogle chancer, så vinder man jo aldrig noget.

Det er i hvert fald hvad jeg prøver at banke ind i hovedet på mig selv!

Ja dette var blot en note-to-self og så må jeg hellere skynde mig at finde en eller anden fobi af en art;-)


De her dage har jeg fået en lidt underligt vane for en 24-årig pige. Jeg ser magiske kinesiske tegnefilm om aftenen hehe. Jeg så en af dem da jeg var meget yngre. Den hedder My Neighbor Totoro.
Men jeg må indrømme at den bedste jeg har set indtil videre hedder 'Howl's moving Castle' og her er traileren til den. Jeg anbefaler den virkelig!!!Den sidste hedder Spirited Away og jeg fik først øjnene op for denne her efter at have læst om den på  Line-Sofies blog.

Inden det går løs med den sidste ugeeksamen fra i morgen, så vil jeg lige se endnu en film efter at alle dagens gode gerninger er overstået. Har fået anbefalet 'Half Nelson' med Ryan Gosling, som handler om en skolelærer der ryger ud i et stofmisbrug han føler er nødvendigt for at komme igennem sit arbejde hver dag.

En SIDSTE ting - Denne her guldklump fra føtext, ja FØTEX til 149 kr. Bedre strik findes ikke til penge!


------------------------------------


After talking to some of my friends about phobias, I discovered that I didn't really know what I ,myself, was a deadly afraid of.


But after spending the entire day thinking about, I found something...


So disregarding the fear of loosing my family, my fear is that I'm not good at anything. You know, I'm used to being mediocre at a LOT of stuff. But I've never been the best at anything. I think that's why I hate competitions. 'Cause what if the result shows me that I'm actually the worst at it and that everybody else is better than me.


I know it's stupid and really weird, but I hope that some day, I'll find something that I'm the best at. I just gotta keep looking and disregard the mediocre-phobia;-)


Watch the movie trailer I posted - It'll make you want to see the movie, and it's awsome, even though is originally a japanese cartoon.


Finally, I bought this knitted blouse in Føtext for only 149,-. Best one you can find at the price!


Sleep tight!2 kommentarer:

  1. Ikke god til noget? jeg synes du er en fremragende søster, og moster! Det er altså også egenskaber der vil noget. Du tager suveræne billeder, du er modig, jo du synes jeg altså, særligt når du har været ude og rejse på egen hånd, og du bor alene, og du klarer dig godt!
    Men jeg forstår godt hvad du mener....vi vil gerne være pisse-sej til noget. men jeg synes du er fantastisk Mia!

    SvarSlet
  2. Jeg ved godt at det delvist er noget pjat. Og jeg elsker at være både søster og moster! Men du ved hvad jeg mener... Sådan virkelig, virkelig god til et eller andet specifikt, indenfor et bestemt fagområde. Eller ja, du ved sikkert hvad jeg mener;-)

    SvarSlet