tirsdag den 8. maj 2012

On print!

Så udkom vores Maj-magasin og folk på redaktionen kan derfor gå på sommerferie (el. læseferie!) med hovedet højt. Forsiden, portrættet og billedreportagen i bladet er det jeg har taget billeder til og jeg må da indrømme at jeg er stolt af at kunne smække mit navn på.

Jeg fik lov til at lege lidt kreativt med ideer til billedreportagen og det blev til en billedserie fra nogle steder i Århus jeg synes folk skulle besøge oftere eller blot lægge lidt mere mærke til i hverdagen.

Jeg elsker små spøjse ting og steder, og det ville jeg gerne vise med denne serie:


Jeg fik forresten ikke praktikpladsen det sted jeg var til min 2. samtale. Så enten må jeg blive ved emd at søge, eller også skal plan B sættes i gang. Jeg havde nemlig tænkt mig at udskyde mit speciale et halvt år, hvilket gør det muligt at tage i praktik efter jul i stedet og så tage 2 valgfag på det næste semester.

Nu ser vi hvad der bliver aktuelt.

Jeg ved jeg er faldet lidt af på den herinde på bloggen, men der er ikke så meget tid til andet end skolearbejde lige i tiden. Desværre.

Håber I bærer over med mig.

---------------------

This week our new Commerciel Magazine came out.I took all of the posted pictures.

The first line of photos is a part of a portrait of Stine Bosse, the managing Director at the Royal Theatre of Denmark.

I'm also very excited to show you the series of photos I took in every odd and beautiful corners of Aarhus. It's called 'Ordinary things from a different perspective'.

I love when things a printed on paper, and you actually have an intangible product in your hands that has been on the way for weeks and weeks.

I'm sorry for being lazy at posting but I'm pretty busy with exam assignments etc. So I hope you'll manage with what I've got :-)

Enjoy your Tuesday


2 kommentarer:

  1. Flot Mia, kan godt forstå du er stolt.....det er nogle skide gode billeder.

    SvarSlet