torsdag den 18. juni 2009

musik og feriesmykkerSå kom den! Og den passer faktisk perfekt. Den lyserøde bustier fra asos. Har faktisk ikk rigtig købt noget lyserødt siden jeg var 12, så det var lidt et tøset skridt for mig. Er sgu lidt af en drengepige, men har efterhånden taget det mere feminine til mig som årene er gået. Så her er den:Jeg bruger den helst med en top indenunder, da jeg ikke er så meget for at flashe hehe.


Jeg har været hjemme ved mutti i en uge nu. Hun er ved at være på benene igen efter operationen. Men har skullet hjælpe hende en del med at løfte ting, og gøre rent. Hun må slet ikke spænde i halsen eller overanstrenge sig selv i 15 dage.


Hmm lige i tiden hører jeg rigtig meget white lies, og det gamle incubus album 'make yurself'. Begge album er meget sommer-agtige og livsnydende. Incubus spiller ekstremt gode guitar riffs, men har også nogle rolige rytmer og virker i det hele taget som om de er verdens gladeste band !!! Og det synes man at have brug for at høre, når man ved man skal arbejde de næste 4 uger fra kl. 6.30 om morgenen, mens de i 'vejret' lover 25 de næste uger (eller i hvert fald næste uge). Har dog heldigvis et par fridage her og der. Såååh, helt græde snot over det skal jeg da ikke.


Jeg har ikke købt nye smykker for nylig, men kan dog lige vise noget af det jeg bruger allermest lige i øjeblikket. Nogle af tingene er meget gamle, men ting jeg slet ikke kan lade være med at tage på.


Elsker mit nittearmbånd (som jeg har haft siden min punkede teenagetid), og de andre to lidt rå sølv armbånd. Guldkæden med hjertet er en jeg fik fra min mor da jeg var yngre og bliver tit hængt om halsen. Ringen er ny, og et perfekt accesorie til slidt cowboy. De farvede ørenringe bruger jeg egentlig sjældeny, men det er egentlig kun fordi jeg ikk ved hvad jeg ska sætte dem sammen med. De er ellers bare så flotte.

Ellers bliver min aften vidst bare stille og rolig. Mia-tid er nu rart efter en uge med familie og venner derhjemme. Imorgen skal jeg og tre af de andre piger til slat-fest i klubben. Puha det bliver hårdt at skulle modstå de billige drinks.

I'm out for now. C-ya later

Ingen kommentarer:

Send en kommentar