mandag den 7. september 2009

big blue eyes

Sidder hjemme idag. Er syg buhuuu.

Håber jeg er klar igen imorgen, da jeg både ska på arbejde og i biffen om aftenen. Sidder bare og leger lidt med nogle billeder jeg har taget. Jeg er vild med at overeksponere billeder, så det kun er 'de vigtigste ting' der kommer med. Derimod eæsker jeg også voldsomme kontraster så det kommer der også noget af senere.


Næste gang jeg er hjemme ved mutti ska jeg også have mit cam med hjem. Og så ska der skydes! Der sådan nogle smukke områder nede ved søen.

I dag har jeg bare smidt en stor grå t- shirt over hovedet, en stor halskæde og et par sorte leggins. Meget afslappende til en sygedag.


Jeg havde egentlig planer om at læser en del, men det eneste det er blevet til er hygge med min egen og andres blogge.

Nick er lige begyndt på nyt arbejde idag, så han var en smule nervøs imorges. Håber bare det hele går okay, og at jeg hører fra ham snart.

og så er der det med byturene... N vil sgu have mig med i byen onsdag, og torsdag ska vi måske i klubben, fredag er der fredagsbar og lørdag er der kæmpe fødselsdag. Føj da, men det ska nok blive fedt. Jeg kan jo bare vælge noget fra, men jeg vil jo selvfølgelig det hele, typisk mig.

Prøver at lokke M med på fredag. Håber hun har lyst selvom hun ikk er helt nede med de andre tøser.

hm, ska også have købt kabeltv inden november... Ellers går jeg i sort ligesom så mange andre. Øv.. Endnu flere penge ud af vinduet...

2 kommentarer:

 1. Den er såå fed denne blog, fedt at det er om din påklædning og din mode, som er så meget dig.
  jeg misunder dig at du har din helt egen stil og at du tit finder 'guld' til ingen penge!

  Og dine billeder er så gode, også dem af dig selv. Du har ikke en hollywood krop, men du formår at klæde dig at du får en;) du skulle tage og forsøge dig som model, for du er også god foran kameraet som bagved.
  Søster Maiken

  SvarSlet
 2. Hey Mai
  Tusind tak fordi du gider sidde og læse bloggen hehe. Blev lidt fjale da du skrev det med model haha. For det er nok ikke noget for mig. Jeg er jo også kun 165 høj;-) så jeg holder mig bare bag kameraet. Jeg tjekker lige din blog ud også, for du plejer at være rigtig god til at skrive. Jeg har også nogle familiebilleder der er ret gode, men kan ikke li' at 'blotte' jer for hele verden. Så dem holder jeg for mig selv;-)
  Mange kram fra Sis Mia

  SvarSlet