mandag den 21. september 2009

Nick og jeg

ska ses på torsdag!!! Og endnu bedre... når jeg tager hjem fredag pga. arbejde, så tager han med til Århus. Virkelig dejligt. Så jeg har lovet at lave mad til ham hehe. Glæder mig helt nu..
Har lige været oppe ved A. sammen med M. og rikke og drikke kaffe. Mega hyggeligt bare lige at ses et par timer. Det burde vi gøre noget oftere, men det siger vi også hver gang hehe.

Det var en smuk himmel der var over Århus her til aften. Skyerne var meget mørke og dystre, perfekt til nogle twilight billeder, med perfekt lys. Men Mia havde ikke sit kamera med på turen. Og da jeg kom hjem var det blevet for mørkt...

Nogle gange tænker jeg over hvor jeg egentligt vil hen i livet... For jeg ved det virkelig ikke. Jeg er  meget dårlig til at gribe en stor chance når den er der, måske fordi jeg er lidt bange for at prøve noget nyt. Nogle gange går jeg imod den angst, og flytter alene til storbyen for at komme væk fra det trivielle. MEN, hvis jeg imorgen blev ringet op af en der ville tilbyde mig jobbet som fotograf til et kæmpe arrangement i weekenden, ville jeg håbe på at jeg turde tage chancen, men frygte at jeg ikke gjorde det. Nogle gange ska jeg have et kæmpe spark.

Jeg bliver ofte nervøs over meget små ting, som at tale i store forsamlinger, eller præstere noget folk tror jeg kan, men som jeg  føler jeg ikke er god nok til... Men det burde være livets småting, man ikke burde tænke over. Igår så jeg et program om folk med sygdomme, og hvor svært de havde det. En lille pige var blevet opereret for noget i ryggen, og havde aldrig siddet ret op før. Hun var den lykkeligste lille pige i hele verden, og var ikke bange for noget som helst længere - bare fordi hun nu kunne sidde op som alle os andre.
En anden mand ville aldrig gå udenfor en dør, fordi han rystede så meget pga. parkinson, at folk stirrede, og at han ikke engang kunne holde på en klud. Så skammer jeg mig nogle gange over de små ting jeg er bange for, som jeg egentlig kun burde værdsætte. Det er jo meget bedre at tage udfordringen op end at sidde og være bange for noget.

Manden gennemgik forresten en meget alvorlig hjerneoperation med livet som indsats, men blev kureret straks efter kirgurgen rørte ved en bestemt hjernedel... Alt dette blot fordi han turde.

Jeg burde ikke sidde og ryste i bukserne over en præsentation på onsdag. Jeg burde bare omfavne chancen til at vise hvad jeg kan... Fordi jeg har muligheden for det. Mange KAN ikke engang.

Jeg burde være mere taknemmelig, og det burde vi nok alle.
Til sidst et par billeder til at sige godnat på.

dagens:


imorgen:
elsker den t-shirt!

Desuden en lille hyldest til den unge modella fyr - Ash StymestUndercut og rock n' roll stilen holder så meget til ham. Og så kan jeg ikke stå for hans stretches. Større ville ikke være pænt. Men han bærer denne str. så flot!

Godnat derude

Ingen kommentarer:

Send en kommentar