mandag den 12. april 2010

DIY bleached cowboy gilet/vest

Denne afblegede cowboyvest har jeg forsøgt at efterligne med et skønt resultat!


Min vest ser nemlig sådan ud:Jeg har ganske enkelt købt en gammel cowboyjakke i genbrug, klippet ærmerne af og syet den lidt ind i siderne, da den var lídt stor. Derefter har jeg hældt 4 dl klorin i en spand med ca 10 liter varmt vand og ladet vesten ligge heri i ca. 7 timer (natten over). Derefter vaskede jeg den i koldt vand og vaskede den så i vaskemaskine med andet cowboy. Jeg er blevet rigtig glad for den og havde den da også på til Mettes fødselsdag i fredags. Den skal nok blive brugt flittigt over sommeren!


Det her havde jeg på til fødselsdagen. Det er så FØRSTE GANG jeg har haft en hvid kjole på siden min konfirmation tror jeg. Hehe jeg er jo en gris til at passe på hvidt og desuden har jeg aldrig set det som en farve jeg kunne bære ordentligt. Jeg er jo nærmere til sort sort sort.
Men det gik nu fint. Der var kun en lille bitte blå plet på, da jeg kom hjem. Og jeg vil gætte på det er resterne af de blå shot vi fik i løbet af aftenen hehe. Men det skal jeg nok få af vha. Vanish!

I dag har jeg rundet de 13 sider på min bachelor (og ja, med det rigtige antal anslag osv.). Dvs. at der kun kræves at jeg skriver 10 sider mere... Jeg er godt nok spændt på om jeg kan komme op på de obligatioriske 22½ side. Ellers aner jeg ikke hvad jeg skal gøre. Jeg vil snart have et møde igen med min vejleder, for at stille ham alle de efterhånden uttallige spørgsmål jeg har.

I aften skal jeg til boller og kakao hos pernille sammen med de tre andre. Ellers har jeg kun planer om at skrive on and off i dag. For at nå så langt som muligt hver dag.

Hav en dejlig solskinsdag

3 kommentarer:

  1. Du er en hottie!!

    og din vest er da meget federe end den man kan købe!

    SvarSlet
  2. He tak tak min kære Maiken. Det er rart at høre:-)

    SvarSlet