torsdag den 1. april 2010

udsolgt udsolgt udsolgt!!!

Var hvad jeg fik at vide da jeg gik i monki og spurgte efter den grønne parkajakke jeg har sukket efter i en måned....
Så jeg rustede mig til at måtte nøjes med noget der bare var en dårlig efterligning.. Militær-anorakken på asos.com var også udsolgt, og det var slet ikke til at finde nopget ud over dette!

Men efter næsten en time på nette faldt jeg over en side, hvor de sælger gamle militærjakker, der rent faktisk er blevet brugt i krig engang. Siden hedder vintagetrends.com og har rigtig mange fede ting, hvis man har tålmodighed! Der er nemlig virkelig mange forskellige militærjakker i forskellige former, modeller og størrelser.

Jeg valgte denne her til 58$
Jeg regner med den kommer om ca. 14 og jeg håber ikke den bliver taget i tolden, for i alt har den kostet omkring 450 med porto, og jeg synes virkelig ikke det er det værd at betale mere for den på trods af at den har været en tur i Vietnam engang! Det er nu alligevel lidt fedt at den ikke er ligesom envher anden parkajakke man kan købe.

Det har været ret stille herinde, og det er der selvfølgelig en grund til. Jeg har været hjemme på påske-pause for at skrive bachelor og slappe af med familie og nick.

Jeg kom tilbage igår og sku mødes med pigerne nede i byen for at købe gave til P og nat der jo holder fødselsdag lørdag.

Har været 1. bib idag, hvilket vil sige at jeg bærer ansvaret for hvad der sker på skejby... Det gik faktisk rigtig godt, og vi havde kun 1 sygemelding, som vi hurtigt fandt en afløser til. SKØNT!

Nu vil jeg tage en lur.. Måske måske vender jeg tilbage senere. Ville bare vise jer den nye jakke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar