torsdag den 11. marts 2010

I wanna have a rockin' summer!

Der skal være masser af festivaller, musik og rockstarbriller i min sommerferie. Jeg skal nemlig give den hele armen inden jeg skal arbejde fast fra uge 33 2010 til uge 3 2011. Derefter er der et halvt år hvor jeg kan rejse for de optjente penge, og søge ind på kandidatuddannelsen på Handelshøjskolen.

Jeg er nemlig blevet lovet et halvt års arbejde hos Elite Miljø på Skejby Sygehus. Det bliver nu godt at få penge på lommen igen. Min SU stopper til Juni, så der bliver ikke så mange penge at gøre med i Juli måned. Men det må jeg jo så leve med.

Idag har jeg valgt at blive hjemme og lave min juridiske aflevering til imorgen, i stedet for at sidde på skolen og gøre det. Jeg er nemlig stadig lidt dårlig, med hovedpine osv, så jeg vil hellere sidde herhjemme end deroppe. Dette er dagens meget afslappede sygdoms klæder.


Jeg har samlet et par billeder af nogle ting jeg gerne vil have på til sommer. Der skal være lige så meget grunge over det som der plejer at være. Jeg elsker slidte t-shirts og pilotbriller, så det er her fokus ligger.

Nu må varmen bare gerne komme...

Selvom man er lidt syg, kan man jo godt lave god mad. Så igår hev en svinemørbrad frem som jeg fik af mutti sidste gang jeg var hjemme, og begyndte at kokkerere med hakkede tomater, ris og nogle peberfrugter. Det ser nu lækkert ud, og det var det også.Jeg snakkede forresten med hende som måske har lovet mig sin lejlighed når de flytter til sommer. De har slet ikke fundet noget i Kbh endnu, så nu er jeg spændt på om jeg overhovedet kan få den lejlighed. Hun holder også først ude på arbejde til August, og jeg troede jo det blev inden sommerferien. Så nu kigger jeg lidt rundt omkring på noget andet. SÅ kan jeg måske også komme til at bo alene alligevel. Hvis jeg kan finde en lejlighed med et mindre indskud/depositum kan jeg jo også selv betale det hele, uden at låne penge, og det ville jo være helt perfekt!

Men ja, dagen i dag går med at drikke spandevis af te, undgå at fryse, lave aflevering og i aften skal jeg måske op til schweizermette og drikke et glas vin mens vi ser girls night in... hvis jeg kan overkomme det.

God dag til jer alle.. og tak for mad mor;-)

1 kommentar: